Pentru prima dată, poţi mânca în timpul spectacolului de teatru

Ultima actualizare:

La teatru nu vorbim, nu ronţăim popcorn, nici nu ne scoatem sendvişul din geantă. Din respect pentru actori şi pentru ceilalţi spectatori, încercăm să menţinem liniştea. Pentru prima dată, ai liber să mănânci în timpul spectacolului.

Asta deoarece el se ţine în restaurant. Teatrul Elisabeta îşi mută spectacolul „Nevasta mea e suvaneză” în restaurantul cu acelaşi nume joi, 30 ianuarie, de la ora 20.00. Totuşi, organizatorii vă recomandă să veniţi cu minimum o oră înainte de începerea spectacolului pentru a fi preluate comenzile. Povestea piesei de teatru se derulează şi ea la masă. Două cupluri, unul iubăreţ, altul certăreţ, se pregătesc să ia cina împreună. Curând, giugiuleala se transformă-n ceartă şi cearta-n giugiuleală.  

Hara, concert caritabil în Bucureşti

â

Trupa Hara va cânta miercuri, 29 ianuarie, în Old Mike Pub din Bucureşti, pentru NaviMed, asociaţie afiliată MagiCAMP. Mai concret, toţi banii strânşi vor merge către un pacient diagnosticat cu boala Wilson. Asociaţia urmăreşte achiziţionarea unui medicament indisponibil în România, menit să asigure tratamentul necesar pentru un an de zile, al cărui cost este de 10.000 de lei. Concertul începe la ora 19.00, iar biletele au preţuri cuprinse între 51 şi 71 de lei. 

Gaşca Zurli pleacă în jurul lumii

Explorăm împreună lumea, descoperim locuri noi, învăţăm o mulţime de lucruri despre ţări şi tradiţii, devenim mai curioşi, mai buni, mai luptători. Despre asta e vorba în noul spectacol Zurli, care va ajunge, în perioada următoare, în şase oraşe ale ţării. Sâmbătă, 1 februarie, Gaşca Zurli face show pentru copiii din Tulcea, o zi mai târziu ajunge în Constanţa, pe 15 februarie la Sibiu, pe 16 februarie la Alba Iulia, pe 22 februarie la Iaşi şi pe 23 februarie la Focşani, iar în martie sunt programate spectacole la Giurgiu şi la Bistriţa Năsăud. Biletele costă 40, 90 sau 150 de lei. 

image
image
image
image
image
image
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
image
actualitate.net
image
actualitate.net