Petiții împotriva Dianei Șoșoacă. Se cere dosar penal și ridicarea imunității. Câți români le-au semnat

Ultima actualizare:

    Diana Șoșoacă a refuzat de la tribuna Parlamentului să poarte masca de protecțieFoto: Inquam
Diana Șoșoacă a refuzat de la tribuna Parlamentului să poarte masca de protecțieFoto: Inquam

Diana Șoșoacă a creat un val de neumulțmire în rândul românilor. După ce aceasta a refuzat să poarte masca în Parlament, Andreea Olariu, un simplu cetățean a luat atitudine și a acționat. Aceasta a întocmit o petițe online intitulată ” Dosar penal și ridicarea imunității parlamentare pentru Diana Iovanovici Șoșoacă”. Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă a formulat la rândul ei o petiție asemănătoare.

”Nu am crezut că o sa fac vreodată o petiție online și nici nu știu cum să o duc mai departe, dar este un început. Vreau să o văd pusă sub acuzare pe madam pentru instigare, pentru zădărnicirea luptei împotriva bolilor și pentru genocid! Nu cunosc terminologia și legile ala cum ar trebui, dar un taximetrist primelte amendă pentru nepurtarea unei măști, în schimb, ea este lăsată liberă. Cum se poate așa ceva?”, se întreabă inițiatoarea petiției împotriva senatoarei Diana Șoșoacă.

Aceasta a fost creată pe 19 octombrie și a strâns până acum de 12.578 de semnături. În plus, este cea mai urmărită petiție din ultimele 24 de ore.

Ieri, 20 octombrie, Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă a formulat o altă petiție numită: ”Cerem începerea urmării penale pentru președintele AUR.George Simion, deputat, și a Dianei Iovanovici Șoșoacă, senator!”

Inițiatorii petiției împotriva Dianei Șoșoacă: ”A fost destul! Trebuie oprită această nebunie” 

Inițiatorii acuză faptul că nu au respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, au comunicat informații false și sunt considerați printre principalii autori morali ai dezastrului umanitar ce se desfășoară în România.

”Cerem Procurorului General al României să solicite ridicarea imunității parlamentare a doamnei senator Diana Iovanovici Șoșoacă și a domnului deputat George Simion (presedinte AUR) și declanșarea urmăririi penale împotriva lor! A fost destul! Trebuie oprită această nebunie. Românii mor în chinuri sufocându-se acasă sau prin spitale! Considerăm că intervenția autorităților în drept este absolut necesară, în caz contrar, acestea putând fi învinovățite de complicitate”, au motivat, printre altele, cei de la Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă. Aceasta a strâns până acum 462 de semnături.

Diana Șoșoacă a refuzat să poarte mască în Parlament: „Jos masca! Am adeverință”

Senatoarea Diana Șoșoacă a refuzat să poarte mască în Parlament, la dezbaterile pentru învestirea Guvernului Cioloș de miercuri.

Anca Dragu, președintele de ședință, i-a spus să-și pună masca, însă senatoarea a spus că are probleme de sănătate și o adeverință cu care să dovedească asta.

”Jos masca! Pentru colegii de la USR, care îmi spun să pun masca, eu le spun jos masca, pentru că le ascunde ipocrizia. Ordinul permite persoanelor cu probleme de respirație să nu poarte mască. Am adeverință în acest sens. Vă pot preda ceva drept să înțelegeți legea”, i-a răspuns Șoșoacă.

„Sper, doamna Șoșoacă, că aveți măcar puțin pe conștiință românii care astăzi sunt la terapie intensivă. Sper că aveți puțină responsabilitate pentru asta”, i-a transmis Dacian Cioloș.

Citește și: 

Diana Şoşoacă a refuzat să poate mască în Parlament și s-a certat cu Anca Dragu: "Jos masca! Am adeverință"

Diana Șoșoacă iese la rampă după excluderea din AUR: "Totul a pornit de la bani"

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net