Postările incredibile făcute de un diriginte pe grupul de WhatsApp al clasei! Bărbatul a fost reclamat de tatăl unei eleve

O postare de pe grupul de WhatsApp al clasei l-a costat statutul de diriginte pe un profesor de religie din Bihor. El a fost reclamat la direcțiune de către tatăl unei eleve, după ce a postat o manea cântată de Tzancă Uraganu. Comisia de disciplină l-a găsit pe profesor vinovat de comportament deadecvat la clasă.

Tatăl unei eleve a văzut mesajele de pe grupul de WhatsApp / foto: Getty Images
Tatăl unei eleve a văzut mesajele de pe grupul de WhatsApp / foto: Getty Images

O postare făcută l-a făcut pe profesorul de religie să își piardă statutul de diriginte. Bărbatul predă religie la Liceul Tehnologic Dobroești, din județul Bihor, el fiind și diriginte la clasa a VI-a. Cu toate acestea, maneaua trimisă pe grupul de WhatsApp al clasei l-a făcut pe profesor să își piardă poziția de diriginte, după ce tatăl uneia dintre elevele sale l-a reclamat la direcțiune.

Bărbatul a rămas șocat atunci când a descoperit că pe lângă maneaua postată de profesor, în grupul de WhatsApp al clasei, atât dirigintele cât și elevii săi făceau glume nepotrivite pe seama profesoarei de biologie din școală, care ar fi mai severă.

Dirigintele avea un limbaj neadecvat cu elevii săi

În plus, se pare că dirigintele avea un limbaj neadecvat cu elevii săi, care au vârste de 12 – 13 ani. Mai mult decât atât, în preajma Crăciunului, tatăl elevei a descoperit și maneaua lui Tzancă Uraganu în grupul de WhatsApp, melodie ce conține versuri lascive la adresa femeilor. Profesorul de religie scria pe grup că acesta este colindul pe care îl dedică clasei.

Complet șocat de ce a găsit în grupul de WhatsApp al clasei, tatăl elevei a hotărât să îl reclame pe diriginte la conducerea școlii. Acesta a fost anchetat de către comisia de disciplină, unde a fost găsit vinovat de comportament neadecvat. Se pare că profesorul a fost schimbat din funcția de diriginte și a fost sancționat și cu un avertisment.

Cu toate acestea, se pare că bărbatul nu a fost demis din funcție și continuă să predea religie în aceeași școală. El doar și-a pierdut poziția de diriginte al clasei și a primit un avertisment pentru comportamentul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net