Prahova: O femeie a anunţat la poliţie dispariţia menajerei sale, cetăţean din Sri Lanka

10 octombrie 2021
article img
CHAKKRAWARTHIGE SADAMALI NILUKA

O femeie din Prahova a anunţat la poliţie dispariţia menajerei sri lankeze care locuia împreună cu ea şi care a plecat de la locuinţă în urmă cu două zile. Conform poliţiei, care a cerut sprijinul populaţiei pentru depistarea femeii, la momentul plecării femeia a luat cu ea inclusiv o geantă de voiaj.

Dispariţia femeii din Sri Lanka a fost anunţată în data de 9 octombrie, în jurul orei 09:50, la Secţia Rurală de Poliţie Blejoi. „Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că, menajera sa, CHAKKRAWARTHIGE SADAMALI NILUKA,  cetăţean al statului Sri Lanka, în vârstă de 38 de ani, care locuieşte cu apelanta în comuna Târgşoru Vechi, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a se mai întoarce.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,65 m, greutate 65 kg, constituţie corpolentă, ten închis-mulatru, păr brunet, lung, ochi căprui. La momentul plecării purta pantaloni de culoare bleu, pulover alb, încălţăminte sport de culoare neagră, un rucsac din imitaţie de piele, bej, cât şi o geantă de călătorie albastră”, a transmis, duminică, Poliţia Judeţeană Prahova.  

Poliţiştii fac apel la persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea femeii să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.