Preoţii din Argeş, acuzaţi că nu au scos demonii din casă, aduşi de poliţişti la proces

Asta pentru că, la ultimele două termene, preoţii nu s-au prezentat în sala de judecată, deşi au fost citaţi. Aceştia au invocat diverse motive, însă astăzi nu vor mai putea evita să fie prezenţi la Curtea de Apel Argeş, anunţă România tv.

Avocatul Mădălin Ciculescu a făcut plângere penală, în ianuarie, împotriva tuturor preoţilor care nu au reuşit să îi scoată demonii din apartament, inclusiv împotriva lui Constantin Argatu Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului. Bărbatul apelase mai întâi la cei din parohia sa, de la biserica din cartierul Găvana III. Când a văzut că spiritele nu pleacă, ba, sunt şi mai zgomotoase, a apelat şi la stareţul Schitului din Trivale, dar şi la preotul paroh de la Mănăstirea din Tutana.

La primul termen, procurorul de şedinţă a cerut netrimiterea în judecată a feţelor bisericeşti. Însă Mădălin Ciculescu a făcut recurs, aşa că procesul a fost din nou amânat, pentru 14 februarie. Bărbatul bântuit spune că, după slujbele preoţilor, acum îi intră şi ciorile în casă noaptea şi că feţele bisericeşti l-au stors de energie, ca nişte vampiri.

În plângere, avocatul piteştean spune că preoţii i-au copiat, cu puterea minţii, cheile.

cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Nepoții reginei Margareta FOTO Instagram
Sumudica2 jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg