Preotul acuzat de pedofilie, vedetă la festival


    Cristian Pomohaci a fost primit cu aplauze la Festivalul «Bujorul de munte» din judeţul Sibiu
Cristian Pomohaci a fost primit cu aplauze la Festivalul «Bujorul de munte» din judeţul Sibiu

Preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci, acuzat că i-a făcut avansuri sexuale unui minor, merge să cânte la spectacole. El a susţinut sâmbătă primul recital de la începutul scandalului, la Festivalul “Bujorul de munte”.

”Câinii latră, ursul trece”, ar putea cânta acum Cristian Pomohaci (48 de ani). Preotul-cântăreţ nu pare să fie afectat de scandalul în mijlocul căruia se află de săptămâna trecută, când un tânăr a făcut publică o înregistrare în care se aude cum Pomohaci  îi cere să întreţină relaţii sexuale. 

Deşi este cercetat de procurorii şi poliţiştii din Mureş pentru racolare de minori în scopuri sexuale, Pomohaci îşi vede mai departe liniştit de viaţă. Biserica i-a interzis să mai slujească pentru o perioadă de 30 de zile, însă de la cântări nu-l poate opri nimeni. El a fost prezent, sâmbătă, la Festivalul ”Bujorul de munte” din judeţul Sibiu, unde a fost primit cu entuziasm de cei prezenţi.

Pomohaci a susţinut un recital, iar dintre piesele sale nu au lipsit ”Să trăiască oacheşa” sau ”Unu cu unu face doi”, melodie lansată în luna mai. Preotul a fost bisat de cei prezenţi, care au cântat cu el şi l-au aplaudat.


    Sâmbătă, Cristian  Pomohaci a urcat pe scenă
Sâmbătă, Cristian Pomohaci a urcat pe scenă

”Dumnezeu să vă binecuvânteze, îi suntem datori să-i mulţumim că a oprit ploaia. Vă iubim, Doamne ajută!”, a spus Cristian Pomohaci la finalul concertului de la Gura Râului. Preotul este anchetat şi de Consistoriul Eparhial din Alba Iulia.

Acesta a negat toate acuzaţiile care i se aduc. Pomohaci este paroh în localitatea Moşuni, din judeţul Mureş, preotul fiind extrem de cunoscut mai ales ca interpret de folclor şi cântece religioase. El a fost acuzat şi de practici neacceptate de Biserica Ortodoxă precum exorcizarea, iar în 2013 a primit canon să meargă o perioadă la Mânăstirea Afteia pentru a se căi pentru faptele sale.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
image
image
image
image
image
image
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg