Primarul din Sângeorz-Băi, care s-a filmat umilindu-și fiica, și-a pierdut mandatul. A fost condamnat definitiv


    Primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, și-a pierdut mandatul Foto: Facebook
Primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, și-a pierdut mandatul Foto: Facebook

Orașul Sângeorz-Băi a rămas fără primar, după ce Traian Ogâgău, și-a pierdut mandatul, după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Deși câștigase încă un mandat de primar, situația s-a întors împotriva lui Traian Ogâgău. Acesta a intrat în atenția media și a forțelor de ordine în urma filmării unui videoclip în care își umilea fetița de 14 ani, punând-o pe aceasta să își ceară iertare dezbrăcată, în genunchi.

Traian Ogâgău, condamnat la un an de închisoare cu suspendare

A fost, totuși, reales în urma incidentului, însă trecutul i-a venit în cele din urmă de hac. Acesta s-a ales cu dosar penal în urma unui incident petrecut în urmă cu patru ani. Edilul a fost oprit atunci de un echipaj de poliție, iar agenții i-au cerut să sufle în etilotest, dar el a refuzat.

La fel a procedat când i s-a comunicat că trebuie să-i fie prelevate probe biologice. O sursă ar fi anunțat poliția că primarul s-a urcat băut la volan, iar un echipaj l-a oprit în trafic. Trimis în judecată în 2018, acesta a primit sentința în vara acestui an, fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare. De asemenea, s-a ales cu dosar penal și în urma incidentului cu fiica lui.

Prefectul de Bistriţa-Năsăud a semnat, miercuri, ordinul prin care a încetat de drept mandatul lui Traian Ogâgău, conform Agerpres.

„A fost constatată încetarea de drept a mandatului de primar al oraşului Sângeorz-Băi al domnului Ogâgău Traian. Astăzi, 14 octombrie, a fost emis Ordinul de Prefect nr. 252 privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Traian Ogâgău înainte de expirarea duratei normale a mandatului.

Acesta vine ca urmare a condamnării prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu suspendarea executării pedepsei. Viceprimarul va prelua atribuţiile primarului oraşului Sângeorz-Băi”, se arată într-un comunicat.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg