Primul ministru audiat de DNA pentru Ordonan╚Ťa 13

15 februarie 2017
simeon stalpnicul png
Gra╚Ťiela Gavrilescu este martor ├«n dosarul Ordonan╚Ťei 13

Gra┼úiela Gavrilescu, ministrul pentru Rela┼úia cu Parlamentul, a fost audiat─â ast─âzi la DNA pentru Ordonan╚Ťa 13. A plecat din fa╚Ťa procurorilor dup─â dou─â ore de dat explica╚Ťii, fiind primul demnitar luat la ├«ntreb─âri ├«n acest dosar.

Aceasta a fost audiată în calitate de martor în dosarul în care se fac cercetări legate de modul de elaborare OUG 13 privind modificarea codurilor penale, abrogată ulterior printr-o altă ordonanţă de urgenţă.

"Ce am avut de declarat, am declarat la forurile competente, nu am nimic de ad─âugat. (ÔÇŽ) Este o procedur─â pe rolÔÇŁ, a spus Gra┼úiela Gavrilescu, la ie┼čirea de la DNA, citat─â de news.ro. Procurorii au ├«nceput o anchet─â cu privire la modul de elaborarea ordonan┼úei de urgen┼ú─â privind modificarea codurilor penale ├«n urma unui denun┼ú formulat, ├«n 24 ianuarie, de Mihai Poli┼úeanu, Elena Ghioc ┼či R─âzvan Pa╚Ťachi, membri ai asocia┼úiei ÔÇŁIni┼úiativa Rom├óniaÔÇŁ.

DNA a precizat c─â ├«n acest dosar se fac acte procedurale cu privire la aspectele sesizate de mai multe persoane, privind posibile fapte legate de "modalitatea de adoptare a unor acte normativeÔÇŁ.

Procurorii i-au audiat, s─âpt─âm├óna trecut─â, pe fo┼čtii secretari de stat de la Ministerul Justi┼úiei Oana Schmidt H─âineal─â ┼či Constantin Sima, tot ├«n calitate de martor, ambii declar├ónd c─â nu au contribuit la elaborarea Ordonan┼úei de Urgen┼ú─â nr. 13 din 31 ianuarie privind codurile penale, abrogat─â de Guvern la cinci zile dup─â adoptare.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printul nicolae romania crop jpg
printesa charlene png
dana rogoz (1) jpg
iulia parlea3 jpg
BeFunky collage (5) jpg
fruit 4416500 1920 jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (5) jpg
Dr  George Diaconu 2 png
Chelnerita - servire restaurant FOTO 123 RF
Elena Udrea jpg
fruit 4416500 1920 jpg
Alina M╚őtcan (1) jpg