Prinţul Charles pleacă din România, dar nu se duce acasă


    Prințul de Wales este îndrăgostit de RomâniaFoto: Arhivă Click!
Prințul de Wales este îndrăgostit de RomâniaFoto: Arhivă Click!

Prinţul Charles îşi încheie astăzi vizita oficială în România. Dar nu pleacă acasă, ci își continuă turneul European. Următoarea oprire este în Italia.

Prinţul Charles şi-a început vizita la Bucureşti miercuri, când a depus o coroană de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol şi a semnat în cartea de onoare.

A fost primit apoi la Palatul Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis, care l-a decorat cu Ordinul Naţional "Steaua României” în Grad de Mare Cruce.

Joi, a mers la Muzeul Satului ”Dimitrie Gusti” din Bucureşti, unde s-a prins într-o horă, a asistat la demonstraţia de încondeiere a ouălor făcută de către meşteri artizani din Bucovina, a urmărit cum sunt pictate icoane pe lemn şi piatră şi a primit mai multe cadouri, între care o pereche de opinci din piele de viţel şi o cruce sculptată de mână, dar şi o vâslă de la Ivan Patzaichin.

Tot ieri, s-a întâlnit cu premierul Sorin Grindeanu, dar și cu Patriarhul Daniel.

În plus, a vizitat Parcul Natural Văcăreşti, dar și Palatul Elisabeta, unde s-a întâlnit cu Principesa Margareta şi cu Principele Radu, iar seara a participat la recepţia organizată, la Ambasada Marii Britanii la Bucureşti.

Astăzi pleacă din România și se oprește în Italia şi la Vatican, apoi va merge în Austria, la Viena, în perioada 5-6 aprilie. Turneul european se va încheia pe 5 aprilie.

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
Survivor Romania webp
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
crima londra jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
cub roxana vancea png
image
image
image
image
image
image
matreata jpg
Un ofițer de poliție din Londra, violator în serie: David Carrick FOTO Profimedia
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
castelul bran foto Travelminit
test iq jpg
baza jos (captura video) jpg