Prognoza meteo 10 martie: Vremea se încălzeşte

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 10 martie ne aduce vreme caldă și însorită
Prognoza meteo 10 martie ne aduce vreme caldă și însorită

Prognoza meteo 10 martie estimează o vreme caldă, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 12-13 grade, însă sporadic, sunt așteptate și precipitații mixte, în special ploi, prin sudul țării. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă. Dacă plecați la plimbare pe seară, e bine să vă luați și umbrella, pentru că vor cădea câțiva stropi!

Marți vom avea parte de o vreme plăcută din punct de vedere termic. Prognoza meteo 10 martie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor pe cer se vor zări doar câțiva nori trecători, iar precipitațiile vor fi reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 6…9 grade în jumătatea de sud a țării şi între 11…13 grade în celelalte regiuni.

Prognoza meteo 10 martie anunță vreme caldă dar și precipitații în unele zone
Prognoza meteo 10 martie anunță vreme caldă dar și precipitații în unele zone
  • Marți, în jumătatea de nord a țării vremea va fi în continuare predominant frumoasă, cu cer variabil spre senin, iar valorile termice vor continua să crească ușor. În sudul și sud-estul teritoriului vor fi înnorări temporare și pe arii restrânse va ploua slab, îndeosebi în cursul nopții. Cu totul izolat, în zona de munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 13 grade. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.
  • În Transilvania, după dimineața geroasă din zonele depresionare, amiaza vine cu temperaturi agreabile și asta pentru că soarele strălucește nestingerit, încă de la primele ore ale zilei. Soarele este destul de generos și în regiunile vestice și numai prin sudul Banatului se arata câțiva nori, dar șansele de precipitați sunt destul de mici, așa arată prognoza meteoe 10 martie.
  • În Oltenia norii mai zăbovesc și pe parcursul zilei de astăzi în partea de sud a regiunii, însă numai izolat este posibil să mai lase precipitații slabe, mai ales ploi slabe. Cerul va fi senin astăzi și în partea de nord a Munteniei, iar în extremitatea sudică a regunii soarele se mai ascunde din când în când pe după nori, mai ales seara. În Moldova, în schimb, vremea este ideală. Se arată soarele încă de dimineață, iar vântul este destul de liniștit.

Prognoza meteo 10 martie - în București

În București, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros și trecător, îndeosebi noaptea, se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1…2 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo 10 martie anunță vreme caldă dar și precipitații în unele zonefoto: Click!
Prognoza meteo 10 martie anunță vreme caldă dar și precipitații în unele zonefoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emmanuel macron platformax jpg
image
image
image
image
image
image
Screenshot 2024 07 19 000629 jpg
panouri fotovoltaice Ilustratie Enel AFM jpg
padure freepik jpg
pensie jpg
cutremur chile harta jpg
Bangkok jpeg
crima vaslui autor jpg
Sfantul Ilie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net