Prognoza meteo 12 februarie: Gerul persistă

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo 12 februarie: vremea va fi însorită, dar foarte receFoto: Click!
Prognoza meteo 12 februarie: vremea va fi însorită, dar foarte receFoto: Click!

Prognoza meteo 12 februarie anunță vreme însorită, dar geroasă.Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. Prognoza 12 februarie: în București cerul va fi senin și condițiile de precipitații sunt reduse, iar în țară se va semnala ceață și polei. Dacă plecați la drum cu mașina aveți grijă la carosabil.

Joi vom avea în continuare parte de vreme frumoasă, dar rece. În prima parte a zilei, va persista ceaţa, iar pe drumuri se va forma polei. În cursul zilei vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată, îndeosebi în vestul şi centrul ţării, iar temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad în sud şi 4 grade în regiunile vestice și intracarpatice, ceea ce semnifică nopți și dimineți geroase în cea mai mare parte a regiunii.

Prognoza meteo 12 februarie anunță vreme însorită în majoritatea regiunilor
Prognoza meteo 12 februarie anunță vreme însorită în majoritatea regiunilor
  • În țară până în orele prânzului cerul va fi mai mult senin, dar apoi înnorările se vor accentua treptat, începând dinspre nord-vestul teritoriului. Spre seară şi noaptea, în nordul, vestul şi centrul ţării pe arii tot mai extinse vor cădea precipitaţii, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ploaie. În zona montană vor fi condiții de precipitați, dar nesemnificative cantitativ.
  • Media temperaturilor maxime montane va crește de la -10 la 2 grade Celsius, dar temperaturile minime vor fi mai scăzute, cu o medie între -9 și -8 grade, ceea ce semnifică nopți și dimineți geroase în toată regiunea. În restul teritoriului izolat va fi înnorat, spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla în general moderat în sud şi sud-est, dar va avea intensificari în celelalte regiuni, cu viteze ce vor depăşi 20...30 km/h, iar la munte va sufla tare, cu rafale de peste 50 km/h.
  • Temperaturile minime se vor încadra între -10 şi -4 grade. Începând cu data de 14 februarie, regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă. Temperaturile maxime, în medie, se vor situa între -1 grad şi 2 grade Celsius, iar media temperaturilor minime va fi încadrată între -7 şi -4 grade. Local, vor fi ninsori în general slabe în primele două zile şi, din nou, temporar, în cursul celei de-a doua săptămâni.

Prognoza meteo 12 februarie - în București

  • În București, meteorologii anunță o zi rece, cu temperaturi puțin mai scăzute decât normele climatologice ale perioadei, astfel că la amiază maximele nu trec de 2 grade Celsius. Deși gerul persistă vremea va fi în continuare frumoasă. Cerul va fi mai mult senin ziua.
  • Soarele va fi generos, vantul va sufla domol. În cursul nopţii se va înnora treptat și sunt posibile precipitații, dar nesemnificative cantitativ. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze ce nu vor depăşi 20...30 km/h, la începutul zilei, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 2 grade, iar cea minimă în jur de -7 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Începutul de weekend se anunță însorit
Începutul de weekend se anunță însorit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net