Prognoza meteo 14 decembrie: Vremea începe să se îndrepte

image
Prgognoza meteo 14 decembrie anunță că vremea începe să se amelioreze

Luni, vom avea nori mai mulți în jumătatea nordică, dar cu totul izolat vor fi precipitații. Vântul va fi mai intens în est, în sud-vest și la munte și vom avea între 4 și 8 grade. Asta înseamnă ca vom avea din nou valori mai mari decât ar fi normal în această perioadă. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 14 decembrie anunță că în București vremea se va încălzi, devenind valori mai mari decât ar fi normal în această perioadă.

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile vor fi în creștere ușoară
  • După cum arată prognoza meteo 14 decembrie, vremea va continua să se încălzească, chiar accentuat în sud-estul teritoriului, astfel că valorile termice diurne vor ajunge în cea mai mare parte a țării să se încadreze în limitele normale ale perioadei.
  • Excepție vor face regiunile intracarpatice, potrivit datelor din prognoza meteo 14 decembrie, unde vremea va deveni răcoroasă pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7…8 grade în Maramureș, Transilvania și Crișana și 8 grade în Lunca Dunării.
  • Temperaturile minime se vor încadra între 4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 8 grade pe litoral, conform datelor din prognoza meteo 14 decembrie.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 14 decembrie, cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de nord-vest, iar în prima parte a zilei și în sud-estși va ploua în toate regiunile.
  • Prognoza meteo 14 decembrie anunță că vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană și trecător în sudul Olteniei și pe litoral.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 14 decembrie, luni, temperaturile scad și în regiunile sud-estice și vom avea un regim termic normal pentru acestă perioadă. Vor mai veni câteva ploi slabe în sud-est și în jumătatea nordică a țării.

Prognoza meteo 14 decembrie - în București

  • În București, prognoza meteo 14 decembrie anunță că luni, cerul va avea înnorări trecătoare, iar dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă.
  • Valorile termice vor fi apropiate de cele caracteristice perioadei, astfel încât temperatura maximă va fi de 6...7 de grade, iar cea minimă de -1..-2 grade. Vântul va sufla în general slab, potrivit datelor din prognoza meteo 14 decembrie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile vor fi în creștere ușoarăfoto: Click!
cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Charles si regina Elisabeta a II-a
Shaun Pinner FOTO Profimedia jpg
Lukasenko primit de Putin la Soci FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
geoparcul arouca portugalia pietre care nasc sursa httparoucageopark (4) jpg
Camilla Parker Bowles Regele Charles si Regina Elisabeta  Foto Gettyimages (2) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg