Proiecte de case cu 3 camere

14 februarie 2015
image
Vrei s─â te mu┼úi? Click! descrie cele mai c─âutate proiecte de case cu 3 camere. G─âse┼čte-l pe cel care ┼úi se potrive┼čtefoto: apartament.topestate.ro

O vorb─â din b─âtr├óni spune c─â ├«n via┼úa trebuie ÔÇŁS─â sapi o f├ónt├ón─â, s─â s─âde┼čti un pom, s─â cre┼čti un copil ┼či s─â construie┼čti o cas─âÔÇŁ. Click! v─â prezint─â cele mai interesante proiecte de case cu 3 camere, construite din diferite materiale.

Casele cu 3 camere se potrivesc perfect familiilor cu unul sau maximum doi copii. Acest tip de locuin┼ú─â este luat─â ├«n calcul, cel mai des, de cei care vor sa scape de aglomera┼úia de la ora┼č ┼či s─â ├«┼či construiasc─â o cas─â pe p─âm├ónt.  Multe proiecte de case cu 3 camere au o suprafa┼ú─â de aproximativ 80 mp ┼či sunt potrivite chiar ┼či  pentru terenurile mici, de sub 500 mp, potrivit lora.ro.

O cas─â din lemn ├«nseamn─â costuri mici at├ót ├«n ceea ce prive┼čte construc┼úia c├ót ┼či ├«ntre┼úinerea. Pre┼úul pentru construirea unei astfel de locuin┼úe poate fi de dou─â ori mai mic fa┼ú─â de pre┼úul unei case din c─âr─âmid─â. Spa┼úiul interior dintr-o locuin┼ú─â din lemn poate fi u┼čor modificat sau compartimentat.

Nu sunt preten┼úioase ├«n ceea ce prive┼čte tipul terenului pe care vor fi amplasate. Str─âinii sunt de p─ârere c─â locuin┼úele din lemn sunt mai ÔÇťs─ân─âtoaseÔÇŁ, lemnul fiind un element natural, ecologic. Se spune c─â o cas─â de lemn "respir─â" ┼či nu sufer─â din cauza vaporilor.

3 motive pentru care ar fi bine s─â te intereseze unele proiecte de case cu 3 camere din lemn:

1. Confort termic sporit. O locuin┼ú─â din lemn se ├«nc─âlze┼čte iarna foarte repede, iar vara este r─âcoroas─â

2. Casele din lemn sunt mult mai rezistente la cutremur fa┼ú─â de casele construite din alt material

3. Timpul de construire. Un c─âmin din lemn poate fi ridicat chiar ┼či ├«ntr-o singur─â lun─â, ├«n func┼úie de complexitatea proiectului 

Dezavantajul unei astfel de construcţii este că nu poate fi prea înaltă.

Proiecte de case cu 3 camere din c─âr─âmid─â

simeon stalpnicul png
Proiecte de case cu 3 camere, din lemn

Casele din c─âr─âmid─â sunt cele mai apreciate de rom├óni, dar ┼či de europeni. ├Än fiecare an, ├«n Europa se contruiesc peste 2 milioane de cl─âdiri, informeaz─â imopedia.ro. Asta ├«nseamn─â aproximativ 60% din totalul locuin┼úelor noi.

┼ó─ârile latine sunt, de regul─â, cele mai interesate de astfel de proiecte de case cu 3 camere. Italienii, francezii ┼či spaniolii ├«┼či construiesc foarte rar o cas─â din alt material. Locuin┼úele de c─âr─âmid─â se construiesc cu mai mult─â greutate, iau mai mult timp, dar au ┼či o via┼ú─â mai lung─â.

3 motive pentru care ar fi bine s─â te intereseze unele proiecte de case cu 3 camere din c─âr─âmid─â:

1.Pot suporta orice tip de acoperi┼č.

2.Sunt mai durabile dec├ót cele din lemn ┼či au o structur─â mult mai rezistent─â.

3.Sunt bine izolate fonic ┼či asigir─â intimitate.

├Än schimb, dezavantajul unei case din c─âr─âmid─â const─â ├«n costul ├«nc─âlzirii. Pere┼úii sunt reci ┼či este nevoie de mult─â energie sau combustibil pentru a ├«nc─âlzi ├«ntreaga suprafa┼ú─â.

Proiecte de case cu 3 camere, preţuri

Dac─â te atrage varianta ridic─ârii unei case din lemn, ├«n detrimentul uneia tradi┼úionale, trebuie s─â ┼čtii la ce pre┼úuri s─â te a┼čtepti. Potrivit imobiliare.ro, tariful practicat pentru o construc┼úie din lemn la cheie este de 290 de euro pe metru p─âtrat construit, iar pentru o cas─â la ro┼ču ajunge la 120 de euro pe metru p─âtrat construit. Asta ├«nseamn─â c─â, practic, o cas─â de 100 de metri p─âtra┼úi te-ar costa cu c├óteva mii de euro mai pu┼úin dec├ót una din c─âr─âmid─â sau BCA.

├Än 2014, pre┼úul caselor din c─âr─âmid─â ┼či beton s-a mai mic┼čorat, ├«n compara┼úie cu anii preceden┼úi. "O construc┼úie este mai ieftin─â anul acesta. Anul trecut metrul p─âtrat construit costa undeva la 380 de euro metrul p─âtrat. Motivul sc─âderii este mic┼čorarea pre┼úului la manoper─â, pe motiv c─â cererea este prea mic─â", a precizat Ciprian Ana, consultant imobiliar. 

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elon musk met gala 2022
1 pozitie somn jpg jpeg
1 menstruatie jpg jpeg
shutterstock 425022403 copy jpg
raceala covid alergie jpg
volodimir olena zelenski Foto EPA EFE (3) jpg