Reacția iubitului Elenei Udrea, după ce aceasta ieșit din închisoare

Ultima actualizare:

    Adrian Alexandrov este foarte fericit că iubita lui se întoarce acasă
Adrian Alexandrov este foarte fericit că iubita lui se întoarce acasă

Elena Udrea a fost eliberată din arest, iar iubitul ei este cel mai fericit că ea se va întoarce în brațele sale. Adrian Alexandrov a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, prin care și-a arătat bucuria faptului că Elena va petrece Sărbătorile alături de el și fiica lor.

El a publicat mesajul pentru a le mulțumi oamenilor pentru că i-au susținut în tot acest timp trist în care iubita lui a stat în închisoarea costaricană. 

Adrian Alexandrov se bucură că Elena Udrea se întoarce acasă

Elena Udrea va petrece trecerea în noul an alături de iubitul ei și fiica lor. Adrian a mărturisit că se bucură că fiica lor va fi din nou alături de mama ei. 

"În urmă cu 2 săptămâni, postam un mesaj prin care îl rugam pe Moșu’ să o aducă acasă pe Elena, pentru a petrece sărbătorile împreună, alături de fetița noastră, fiind primul ei Crăciun de când a venit pe lume. Nu mi-am pierdut speranța și se pare că exact în seara de Ajun, Elena vine lângă noi, acasă. Magia Crăciunului e tăcută, nu o auzi... dar o simți Dumnezeu ne iubește. Mulțumesc tuturor pentru încurajări și susținere, și vă doresc Sărbători Fericite!", a scris Adrian Alexandrov pe pagina lui.

Elena Udrea, despre perioada de arest

Elena Udrea a povestit despre cele mai grele momente din arest.  Ea a explicat că cel mai greu i-a fost să stea departe fiica ei, însă faptu că era aproape de Alina Bica, a făcut perioada arestului să treacă mai ușor, potrivit digi24.ro.

”Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu. Altfel, faptul că eram cu Alina Bica a făcut mai uşoară perioada asta. Mult, mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015, când am fost în arestul din România. Mult, mult mai greu de suportat de data aceasta, dar Dumnezeu a făcut o minune, pentru că nu poate fi decât o minune faptul că în Ajunul Crăciunului am ajuns acasă şi pot să petrec Crăciunul, aniversarea mea din 26 decembrie”, a spus Elena Udrea.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net