Robotul «ucigaş» de insecte - primăria sectorului 1 le vânează cu o armă sofisticată

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Are tun şi mitralieră. Este comandat printr-un pupitru de comandă portabil cu joystick ca la jocurile video. Numele său este „robotul ucigaş de insecte" şi cu ajutorul său primăria sectorului 1 vrea să scape pomii şi spaţiile verzi de dăunători.

Gândacii, ţânţarii, urechelniţele, căpuşele sau omizile nu mai sunt în siguranţă pe pomi sau în iarbă. Un gigantic robot multifuncţional care omoară toate tipurile de insecte, unic în Român ia şi-a făcut apariţia în Capitală şi le caută. Aparatul-armă care face cât o armată este folosit deocamdată de autorităţile sectorului 1 pentru a rezolva problema insectelor în spaţiile verzi din jurul şcolilor. Arsenalul robotului este demn de un film SF.

simeon stalpnicul png

Unul dintre accesoriile robotului permite lansarea unei perdele de substanţă otrăvitoare care “curăţă” vegetaţia de insecte

simeon stalpnicul png

„Are un tun care poate arunca substanţă chiar şi la 50 de metri distanţă. Pentru tufişuri şi boscheţi avem un alt tun care aruncă o perdea de otravă careia nu i-a rezistat nimeni încă. Practic mătură tot. În sfârşit pentru a termina treaba şi a lichida ultimii supravieţuitori este mitraliera pentru lupta de aproape cu insectele", explică Adrian cel care mânuieşte robotul.

Motorul care pune în mişcare această adevărată armă de atac dezvoltă o putere de 52 de cai putere aproape cât un Logan. „Vremea a favorizat apariţia unui mare număr de insecte şi din acest motiv trebuie să facem din staţiile verzi din jurul şcolilor un spaţiu sigur, mai ales că în majoritatea unităţilor de învăţământ activitatea continuă pe timpul verii. Acest aparat ne dă garanţia că nu o să avem probleme", ne-a declarat Alexandru Ichim purtătorul de cuvânt al primăriei sectorului 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net