S-au mutat la cort să scape de cheltuieli - FOTO

Ultima actualizare:
foto
foto

Sute de persoane au populat până la refuz Valea Cerbului din Buşteni. Oamenii locuiesc în corturi şi rulote, unii chiar toată vara. Astfel, rămân în buzunar cu câteva sute de lei.

Mulţi dintre "chiriaşi" au venit dotaţi cu tot ce trebuie pentru a sta o vară întreagă la munte. La cort sau la rulotă plătesc camparea, câte 10 lei pe zi, iar mâncarea o fac pe loc. Unii şi-au şi personalizat „casele de vacanţă", ca să nu simtă diferenţa.

Familiile Dumitru şi Rădulescu vor sta pe Valea Cerbului până în septembrie

simeon stalpnicul png

„Ne-am pavat cu pietre aleea de acces, ca să dea bine. Ca să ne ţină de urât, ne-am adus pisica şi căţelul. Am cărat cu noi de toate: scaune, mese, saltele, vase de gătit, bidoane cu apă plată, saci cu haine, murături şi un aragaz cu butelie. Avem şi un radio pe care îl deschidem din când în când", ne-a spus Antonia Dumitru, o bucureşteancă de 57 de ani, care de cinci ani îşi petrece vara, împreună cu soţul, pe Valea Cerbului.

Doar pentru cumpărături mai ajung prin oraş şi nici măcar animalele sălbatice nu-i fac să-şi scurteze vacanţa.

Unii şi-au luat cu ei chiar şi căţelul de “faianţă”

simeon stalpnicul png

„Deseori suntem vizitaţi de urşi. Animalele s-au domesticit şi nu ne este teamă deloc de ele. Vin la râu să bea apă. Iarna le-am dus dorul. Abia aşteptam să plecăm din nou la munte, doar ca să vedem altceva", ne-a spus amuzat Tudor Dumitru.

Munte

Mâncare: 300 de leiÎntreţinere(campare 10 lei/zi): 300 de leiCurent electric: 0 leiAbonamente transport public: 0 lei Cablu tv: 0 lei Benzină: 200 de lei

Total: 800 de lei

Bucureşti

Mâncare: 500 de leiÎntreţinere: 300 de leiCurent electric: 70 de lei Abonamente transport public: 60 de leiCablu tv: 30 de leiBenzină: 300 de lei

Total: 1.260 lei

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!


    foto
foto

Citeşte şi:

Aşa scapi de criză: te muţi la cort

Vrei să scapi de facturile la bloc? Un braşovean a făcut un camping pentru rulote

Cum îţi alegi cortul potrivit

image
image
image
image
image
image
Barajul Poiana Marului jpg
sunset 2604874 1280 jpg
FotoJet (10) jpg
lidl
bani de Craciun jpg
pnrr bloc jpg
Bărbat cu un telefon in mana FOTO Shutterstock
kfc pui foto shutterstock