Salariile bugetarilor, în analiza președintelui Iohannis

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Legea salarizării a ajuns la Palatul Cotroceni şi se află în ”analiza” preşedintelui Iohannis.

Legea salarizării, adoptată săptămâna trecută de Parlament, a ajuns, vineri (9 iunie), la Palatul Cotroceni pentru promulgare şi se află ”în atenţia” preşedintelui Klaus Iohannis, a afirmat, marţi (12 iunie), purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi, citată de news.ro.

”În momentul acesta pot să vă spun doar că legea salarizării se află în analiză şi când preşedintele va finaliza această analiză va anunţa ce decizie a luat”, a spus aceasta.

Dobrovolschi a repetat afirmaţiile lui Iohannis, că preşedintele îşi doreşte o ”analiză foarte clară, obiectivă, foarte bună”.

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat în SUA (până duminică, inclusiv), spunea că va decide atunci când va ajunge în România dacă va promulga sau nu legea salarizării, el afirmând că, deocamdată, ”în America se aude că au fost amânate creşterile de salarii” şi nu ştie din ce motiv, dar se va documenta foarte bine atunci când va ajunge în ţară, mai scrie news.ro.

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net