Scandal la nunta lui Radu Mazăre? Mireasa nu a rămas la camera intimă şi a plecat supărată


    Roxana Mihalache a plecat supărată de la cununie, cu capul plecat
Roxana Mihalache a plecat supărată de la cununie, cu capul plecat

La ora 16.30, după două ore petrecute la Penitenciarul Rahova, Roxana Mihalache a plecat acasă. Măritată, dar supărată foc și neiubită. A ieșit val vârtej pe poarta închisorii și le spus jurnaliștilor că Radu Mazăre e supărat.

Ziua nunții este cea mai fericită pentru orice mireasă. Nu însă și pentru Roxana Mihalache (31 de ani), care și-a unit miercuri, 10 iulie, destinele cu Radu Mazăre în închisoare.

Este adevărat că nu a avut parte de un cadru primitor și nici de o petrecere cu fast, așa cum visa. În plus, părinții nu i-au fost alături.

Dar la ora 14.30, aceasta a venit râzând și părea plină de optimsm, dar după două ore petrecute în pușcărie la propria cununie, doamna Mazăre a ieșit neagră de furie cu certificatul de căsătorie în mână.

Radu Mazăre și Roxana puteau petrece noaptea împreună

”Nu vreau să mai spun nimic, Radu este supărat. Vă dați seama că situația nu este deloc ușoară. E nevinovat”, a declarat cea care de acum este soția celui care a renunțat la burlăcie la 51 de ani.

Blondina, fost model, nu a rămas în penitenciar ca să se bucure de o noapte fierbinte, ci a preferat să plece și să-l lase pe Radu Mazăre să se liniștească.

Legea le conferă proaspeților miri ocazia să petreacă 48 de ore împreună, în camera intimă. Chiar și însurat, fostul edil nu-și va putea satisface nevasta prea des: doar o dată la trei luni, timp de trei ore.

Acesta pare să fi fost și motivul pentru care a ținut morțiș să se căsătorească. Fără actul oficial, Roxana nu ar fi fost primită în ”locul plăcerilor”. Iar Radu Mazare are de stat mult timp după gratii. Condamnarea lui este de 9 ani.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
celine dion jpeg
cub Andreea Perju png
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
meghan markle 4 jpg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg