Școlile din municipiul Brașov trec în regim online, după ce rata de infectare a depășit 6 la mie

Ultima actualizare:

    Toate școlile din municipiul Brașov trec în regim online, după ce rata de infectare a depășit 6 la mie Foto: Facebook
Toate școlile din municipiul Brașov trec în regim online, după ce rata de infectare a depășit 6 la mie Foto: Facebook

Rata de infectare din municipiul Brașov a ajuns, miercuri, la 6,12 la mia de locuitori, iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a anunțat că de, joi, toate școlile vor trece în regim în online. Măsura se aplică și grădinițelor din municipiu, se mai arată în hotărârea CJSU.

Începând de joi, toți elevii din municipiul Brașov vor merge la școală în regim online, decizia a fost luată azi de CJSU după ce rata de incidență a ajuns la 6,12 la mia de locuitori.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 71/2021, privind aprobarea scenariilor de funcționare în unitățile de învățământ preuniversitar începând cu data de 18.03.2021, ca urmare a constatării ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 peste valoarea de 6/1000 de locuitori, în unitatea administrativ-teritorială Brașov.”, se arată în comunicatul transmis de Prefectură.

De asemenea, județul Brașov este în scenariul roșu, rata de infectare depășind pragul de 4 la mia de locuitori. Potrivit reglementărilor, la rata de incidenţă peste 3 la mie se închid restaurantele la interior, cinematografele, teatrele și sălile de jocuri de noroc.

image
image
image
image
image
image
cele mai bune destinații  sursa   Shutterstock jpg
Elisabeta Moraru country director Google România FOTO Adrian Pogîngeanu jpg
Plimbare foto pixabay
virus ebola foto shutterstock
Soare FOTO ESA
judecator