Şef de poliţie, beat la volan, urmărit în tot oraşul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Urmărire, duminică seara, pe străzile din Tulcea! Aflaţi în urmărirea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalele lor, poliţiştii au avut surpriza să constate că acesta era chiar un comisar din cadrul departamentului de Cercetări Penale din Poliţie. În cursa nebună, bărbatul a tamponat un autoturism şi era cât pe ce să lovească doi jandarmi.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de dumincă spre luni, când Ionel Ciocan (47 de ani) s-a urcat la volanul unui Nissan după ce a băut câteva pahare cu un prieten, într-un bar din oraş.

Când a văzut filtrul colegilor de la Rutieră, bărbatul a întors autoturismul şi a gonit pe străzi, de frica unui eventual dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Oamenii legii au fost nevoiţi să-l urmărească în tot oraşul. În cursa nebună, poliţistul a lovit un autoturism parcat, dar şi-a continuat drumul. Nu s-a oprit nici când a fost la un pas de a răni doi jandarmi. El a fost prins abia la ieşirea din oraş, după ce a intrat într-o bordură.

Când s-a dat jos din maşină, surpiză! Şoferul fugar era nimeni altul decât colegul poliţiştilor, comisar în cadrul departamentului de Cercetări Penale. Bărbatul, dar şi pasagerul din dreapta au fost transportaţi la spital cu răni uşoare.

Ionel Ciocan a refuzat însă să sufle în aparatul etilotest, dar şi recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Bărbatului i s-a întocmit dosar de cercetare penală. La scurt timp, la spital şi-a făcut apariţia şi soţia lui Ciocan, o cunoscută avocată din Tulcea şi fost consilier local în comuna Maliuc din Delta Dunării. Atât comisarul, cât şi colegul lui au susţinut că au fost doar pasageri în maşină şi că altcineva s-a aflat la volan. Poliţiştii povestesc însă că ofiţerul i-ar fi ameninţat ca să-l lase să scape basma curată.

La spital şi-a făcut apariţia şi soţia comisarului, care este avocat

simeon stalpnicul png

Click!spune

Ionel Ciocan nu este la prima abatere disciplinară. În aprilie 2012, l-a bătut pe fratele fostului primar din Maliuc şi, când omul a încercat să sune la 112, ofiţerul Ciocan i-ar fi luat telefonul cu forţa şi i l-ar fi aruncat. Totul s-a întâmplat pentru că fratele primarului filma nişte lacăte puse pe reţeaua de canalizare. În prezent, Ionel Ciocan este cercetat în stare de libertate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net