Senza╚Ťii tari! Ce ne a╚Öteapt─â ├«n cel mai mare parc de distrac╚Ťii din Rom├ónia

image
├Än Parcul Tei din Capital─â se amenajeaz─â cel mai mare parc de distrac╚Ťii din Rom├óniacaptur─â: Click!

Click! ├«╚Ťi prezint─â imagini ├«n exclusivitate de la primele probe f─âcute pe ma╚Öin─âriile uria╚Öe din cel mai mare parc de distrac╚Ťii din Rom├ónia. Lucr─ârile ├«n Parcul Tei din Capital─â sunt pe sf├ór╚Öite ╚Öi au ├«nceput testele pentru deschiderea oficial─â programat─â ├«n aprilie.

Parcul de distrac╚Ťii a fost ├«mp─âr╚Ťit ├«n patru zone de interes, ÔÇ×T─âr├ómul lui Verde ├Ämp─âratÔÇŁ, ÔÇ×P─âdurea de Aram─âÔÇŁ, ÔÇ×┼×apte m─âri ┼či ┼čapte ┼ú─âriÔÇŁ ┼či ÔÇ×P─âdurea de ArgintÔÇŁ, toate inspirate din pove╚Öti rom├óne╚Öti. O ÔÇ×Roat─âÔÇŁ uria╚Ö─â, care va ridica amatorii de senza┼úii tari la 64 de metri de p─âm├ónt ╚Öi a fost numit─â ÔÇ×Pas─ârea m─âiastr─âÔÇŁ, ╚Öi un roller-coaster cu un traseu ├«ntins pe 400 de metri supranumit ÔÇ×Balaurul cu ┼čapte capeteÔÇŁ sunt atrac┼úiile cele mai mari.

Duminic─â (28 februarie) s-au f─âcut primele probe la trenule╚Ťul care merge pe ╚Öinele ├«n spiral─â ╚Öi ajunge la 15 metri de sol.

Primele teste cu roller-coaster-ul ÔÇ×Balaurul cu ┼čapte capeteÔÇŁ din Parcul Tei

├Än parcul de distrac╚Ťii se vor mai g─âsi o cas─â a groazei, jocuri cu ma┼činute electrice, ilustrate cu personaje din basme, precum zmeul, c─âpc─âunul, balaurul, dar ╚Öi jocuri de tip carusel decorate tot cu motive din basme, un carusel numit ÔÇ×Herghelia Ilenei Cos├ónzeanaÔÇŁ ╚Öi lan╚Ťuri care vor juca ÔÇ×Hora ielelorÔÇŁ. Toate locurile de joac─â pentru copii sunt structurate pe grupe de v├órst─â. Amenaj─ârile parcului au ├«nceput ├«n 2014 ╚Öi trebuiau finalizate la jum─âtatea lui 2015, deschiderea oficial─â, ├«ns─â, a fost am├ónat─â pentru aprilie 2016. Costul investi┼úiei este estimat ├«n proiect la 64 de milioane de lei ┼či este finan┼úat ├«n propor┼úie de 40 la sut─â, din fonduri europene.

Top 5 cele mai înalte roller-coastere din lume

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul paul 1 jpeg
bani in portofel jpeg
inquam photo bucuresti  urmari  cod galben furtuna 92793 jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn