Senza╚Ťii tari! Ce ne a╚Öteapt─â ├«n cel mai mare parc de distrac╚Ťii din Rom├ónia

28 februarie 2016
image
├Än Parcul Tei din Capital─â se amenajeaz─â cel mai mare parc de distrac╚Ťii din Rom├óniacaptur─â: Click!

Click! ├«╚Ťi prezint─â imagini ├«n exclusivitate de la primele probe f─âcute pe ma╚Öin─âriile uria╚Öe din cel mai mare parc de distrac╚Ťii din Rom├ónia. Lucr─ârile ├«n Parcul Tei din Capital─â sunt pe sf├ór╚Öite ╚Öi au ├«nceput testele pentru deschiderea oficial─â programat─â ├«n aprilie.

Parcul de distrac╚Ťii a fost ├«mp─âr╚Ťit ├«n patru zone de interes, ÔÇ×T─âr├ómul lui Verde ├Ämp─âratÔÇŁ, ÔÇ×P─âdurea de Aram─âÔÇŁ, ÔÇ×┼×apte m─âri ┼či ┼čapte ┼ú─âriÔÇŁ ┼či ÔÇ×P─âdurea de ArgintÔÇŁ, toate inspirate din pove╚Öti rom├óne╚Öti. O ÔÇ×Roat─âÔÇŁ uria╚Ö─â, care va ridica amatorii de senza┼úii tari la 64 de metri de p─âm├ónt ╚Öi a fost numit─â ÔÇ×Pas─ârea m─âiastr─âÔÇŁ, ╚Öi un roller-coaster cu un traseu ├«ntins pe 400 de metri supranumit ÔÇ×Balaurul cu ┼čapte capeteÔÇŁ sunt atrac┼úiile cele mai mari.

Duminic─â (28 februarie) s-au f─âcut primele probe la trenule╚Ťul care merge pe ╚Öinele ├«n spiral─â ╚Öi ajunge la 15 metri de sol.

Primele teste cu roller-coaster-ul ÔÇ×Balaurul cu ┼čapte capeteÔÇŁ din Parcul Tei

├Än parcul de distrac╚Ťii se vor mai g─âsi o cas─â a groazei, jocuri cu ma┼činute electrice, ilustrate cu personaje din basme, precum zmeul, c─âpc─âunul, balaurul, dar ╚Öi jocuri de tip carusel decorate tot cu motive din basme, un carusel numit ÔÇ×Herghelia Ilenei Cos├ónzeanaÔÇŁ ╚Öi lan╚Ťuri care vor juca ÔÇ×Hora ielelorÔÇŁ. Toate locurile de joac─â pentru copii sunt structurate pe grupe de v├órst─â. Amenaj─ârile parcului au ├«nceput ├«n 2014 ╚Öi trebuiau finalizate la jum─âtatea lui 2015, deschiderea oficial─â, ├«ns─â, a fost am├ónat─â pentru aprilie 2016. Costul investi┼úiei este estimat ├«n proiect la 64 de milioane de lei ┼či este finan┼úat ├«n propor┼úie de 40 la sut─â, din fonduri europene.

Top 5 cele mai înalte roller-coastere din lume

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
andreea marin lisabona 3 jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
printul nicolae romania crop jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (5) jpg
Dr  George Diaconu 2 png
Chelnerita - servire restaurant FOTO 123 RF
Elena Udrea jpg
fruit 4416500 1920 jpg
Alina M╚őtcan (1) jpg