Sezonul turistic pe litoralul bulgăresc se întinde până la 25 septembrie. Cât costă vacanța la vecini, în sezon și extrasezon

Ultima actualizare:

    În septembrie, prețurile la cazare pe litoralul bulgăresc scad la jumătate
În septembrie, prețurile la cazare pe litoralul bulgăresc scad la jumătate

Bulgaria rămâne pe lista verde cu un indice epidemiologic de 0,3 la 1.000 de cazuri, astfel că și cererea de vacanță este mare. Nu mai puțin de 200.000 de români sunt așteptați să-și petreacă concediul pe litoral, la vecini, până la finele lunii septembrie. Cât costă vacanța la vecini, în sezon și extrasezon.

Sute de mii de turiști români așteaptă să-și petreacă vacanța în Bulgaria în lunile august și septembrie. Numai în stațiunea Albena sunt 50.000 de locuri de cazare, ocupate în cea mai mare parte de români.

Astfel că tour-operatorii estimează că sezonul prelungit, până la 25 septembrie, le va aduce bulgarilor nu mai puțin de 200.000 de români dornici de vacanță.

Sezonul turistic pe litoralul bulgăresc se întinde până la 25 septembrie. 200.000 de români sunt așteptați 

Cu atât mai mult cu cât țara vecină se află pe lista verde, cu o rată de infectare de 0,3 la mia de cazuri.

”Sunt disponibilități pentru ultima parte a lunii august și mai ales în luna septembrie, când încă mai există oferte speciale și vremea este extrem de plăcută. La ora actuală, sute de mii de turiști români așteaptă să-și petreacă vacanța în Bulgaria în lunile august și septembrie și este important să fie informați corect asupra situației actuale, legată de pandemie”, explică Sebastian Constantinescu, director general Travel Planner, care le recomandă turiștilor să nu aștepte ofertele last minute, ci să rezerve din timp pentru litoralul bulgăresc.

Vacanța în extrasezon pornește la bulgari de la 250 de euro, pentru două persoane

Și asta pentru că nemții, spre exemplu, dar și alți europeni au început să facă rezervări. Ceea ce a dus la un grad de ocupare crescut pentru ultima parte a sezonului.

Click! a aflat că în august, cinzi zile de cazare la un hotel de 4 stele, pentru două persoane, costă între 600 și 800 de euro, iar la 5 stele între 900 și 1.500 de euro. Oferta este cu all inclusive sau ultra all inclusive, la cele mai bune unități de cazare.

În septembrie, prețurile scad la jumătate. La 5 stele, tariful va fi între 600 și 900 de euro, în timp ce la 4 stele, între 250 și 500 de euro.

Citește și: 

Bulgaria ridică, de la 1 iunie, restricțiile pentru turiștii români. Nu mai e nevoie de test PCR sau adeverință de vaccinare

Bulgaria a eliminat orice restricţie pentru români până la sfârşitul sezonului

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net