Show aviatic admirat pe ploaie

image
Foto: David Munteanu

Vremea urâtă de pe Litoral a stricat puţin planurile organizatorilor Aeromania, spectacol aviatic care a avut loc sâmbătă (4 iulie) la Tuzla. Dar nu şi atmosfera.

Piloţii şi-au înălţat la cer aeronavele, iar spectatorii au urmărit de sub umbrelă acrobaţiile lor. Şi au avut ce vedea: demonstraţie de viteză cu avioane supersonice MIG 21 Lancer, spectacolul baloanelor cu aer cald, acrobaţii ale unor avioane româneşti şi străine. Spre seară, a încins atmosfera Mihai Mărgineanu, fost elev al şcolii de pilotaj de la Tuzla, şi formaţia Taxi.

Publicul a mai putea vizita expoziţia maşinilor de epocă, ce aparţin clubului Retromobil, zona alocată motocicletelor, aeronavele aflate în expozitie, balonul cu aer cald şi multe altele. Standurile au găzduit şi atracţii pentru piloţi şi viitorii piloţi, indiferent de vârstă: de la Flying Toys, la produsele pentru profesionişti oferite de Pilotshop. Pentru copii va fi amenajat un spaţiu de joacă supravegheat.

Organizatorii îi vor premia şi pe cei ce vin să privească avioanele prin lentila obiectivului, în cadrul Concursului de fotografie “O altfel de vacanţă pe litoral”. Concursul are loc între 5 şi 12 iulie, fiecare concurent putând să trimită minimum zece imagini sau un material video. Câştigătorii celor trei premii beneficiază de un zbor de agrement sau un salt cu paraşuta, un afiş cu autografele participanţilor, o expoziţie în incinta aeroportului şi o sticla de vin.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
gaz pixabay com jpg
politia nu treceti
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg