Sora lui Mircea Badea a scris o carte pe telefon!

simeon stalpnicul png
Mircea şi Naty Badea

Puțini știu că Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, are o soră frumoasă și foarte talentată. Naty Badea și-a surprins familia când a anunțat că a scris o carte în câteva luni care a și plecat la tipografie.

Naty Badea (38 ani) este producător la Antena 3, dar și profesoară de limba italiană. Ea este creatoarea sloganului ”Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul”.

Recent, și-a uimit familia când a anunțat că a scris o carte de poezii, pe care a trimis-o la tipografie.

simeon stalpnicul png
Naty este sora mai mică a lui Mircea Badea

”Nu am știut că scrie o carte. Am aflat când mi-a dat manuscrisul să îl corectez. Am citit foarte multă poezie în viața mea (n.r. este profesoară de Limba Română), dar până acum nu am citit așa ceva. Este o carte foarte puternică și impresionabilă. Fără vulgarități, nimic comercial. Dinu Săraru a spus că nu a citit astfel de versuri în ultimii 30 de ani”, ne-a mărturisit profesoara Mariana Badea, mama lui Naty.

Volumul are 143 de pagini și se numește ”Sunt aici!”.

simeon stalpnicul png
Primul volum de poezii al lui Naty Badea se numește ”Sunt aici!”

”Este prima mea carte de poezii. Scriam de ceva timp până am cunoscut un domn care m-a îndemnat să scriu mai multe poezii.  Eu i-am spus că oamenii nu mai citesc poezii, iar el mi-a răspuns că le va citi el. În câteva luni, am scris doar pe telefonul mobil, în metrou, în emisie la Antena 3, la semafor, noaptea când mă trezeau versurile să le dau trup de cuvinte! «Sunt Aici!» este despre iubire necondiționată. Un domn a primit în fiecare dimineață, timp de câteva luni, pe WhatsApp câte o poezie cadou!”, ne-a mărturisit Naty Badea.

Lansarea este programată la jumătatea lunii septembrie, într-un spital de inimi. ”Unde merge o inimă rănită? La spital”, ne-a explicat Naty.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub arsinel fii png
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Dica
image
image
image
image
Regele Charles cu ochii in lacrimi la funeraliile reginei Elisabeta  Foto Gettyimages jpg
FotoJet jpg
Ligia Deca, noul ministru al educației Sursă foto: UN Photo
Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa
alexandru tomescu cabana caraiman 1 jpg
Athos Salome jpg