SudRezidential.ro a lansat o nouă divizie financiară: Credit24h.ro (P)

Ultima actualizare:

Clienții beneficiază aici de consultanţă specializată în identificarea soluțiilor pentru obținerea creditelor, destinată tuturor celor ce intenționează să achiziționeze o locuinţă. Aceste servicii se adresează oricărei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achiziţionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiară a tranzacțiilor imobiliare, de relațiile cu băncile care acordă aceste împrumuturi şi oferă soluţii rapide chiar și celor care întâmpină dificultăţi în obținerea creditelor de orice fel.

Declaraţie director Credit24h.ro:

"Divizia noastră financiară oferă clienţilor o serie de avantaje, de la consultanța profesionistă pentru identificarea celor mai potrivite soluţii. În grija noastră pentru clienţi, am gândit acest pachet de servicii pentru a reduce la minim timpul alocat acestui demers şi stresul pe care îl poate genera lista lungă de formalităţi de îndeplinit. Deşi iniţial Credit24h.ro a fost doar o divizie a SudRezidential.ro, principalul promotor imobiliar a zonei de Sud a Bucureştiului, interesul pentru acest gen de servicii ne-a inspirat să gândim un plan de afaceri care cuprinde o potenţială extindere a diviziei şi în alte zone, astfel încât să poată beneficia de expertiza noastră o categorie cât mai largă de clienţi", a declarat Adrian Pandelescu, Director Credit24h.ro

Ce inseamna mai concret eficientizarea timpului? Pentru a identifica, de exemplu, 5 oferte bancare, clientul va face un sigur drum, la sediul companiei, beneficiind gratuit de consultanță din partea specialiștilor Credit24h.ro. In plus, acestia ofera suport pentru întelegerea termenilor și condițiilor din ofertele prezentate, astfel încât clientul să poată face o comparație între acestea.

Având la bază o comunicare foarte bună cu toate companiile bancare din România, Credit24h.ro oferă o gamă variată de soluţii în materie de produse şi servicii financiare: Prima Casă, credite ipotecare, credite de nevoi personale, credite auto, carduri de credit, asigurări RCA, asigurări CASCO, asigurări de bunuri, asigurări de locuințe, de viață, medicale, etc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net