SudRezidential.ro a lansat o nouă divizie financiară: Credit24h.ro (P)

Clienții beneficiază aici de consultanţă specializată în identificarea soluțiilor pentru obținerea creditelor, destinată tuturor celor ce intenționează să achiziționeze o locuinţă. Aceste servicii se adresează oricărei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achiziţionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiară a tranzacțiilor imobiliare, de relațiile cu băncile care acordă aceste împrumuturi şi oferă soluţii rapide chiar și celor care întâmpină dificultăţi în obținerea creditelor de orice fel.

Declaraţie director Credit24h.ro:

"Divizia noastră financiară oferă clienţilor o serie de avantaje, de la consultanța profesionistă pentru identificarea celor mai potrivite soluţii. În grija noastră pentru clienţi, am gândit acest pachet de servicii pentru a reduce la minim timpul alocat acestui demers şi stresul pe care îl poate genera lista lungă de formalităţi de îndeplinit. Deşi iniţial Credit24h.ro a fost doar o divizie a SudRezidential.ro, principalul promotor imobiliar a zonei de Sud a Bucureştiului, interesul pentru acest gen de servicii ne-a inspirat să gândim un plan de afaceri care cuprinde o potenţială extindere a diviziei şi în alte zone, astfel încât să poată beneficia de expertiza noastră o categorie cât mai largă de clienţi", a declarat Adrian Pandelescu, Director Credit24h.ro

Ce inseamna mai concret eficientizarea timpului? Pentru a identifica, de exemplu, 5 oferte bancare, clientul va face un sigur drum, la sediul companiei, beneficiind gratuit de consultanță din partea specialiștilor Credit24h.ro. In plus, acestia ofera suport pentru întelegerea termenilor și condițiilor din ofertele prezentate, astfel încât clientul să poată face o comparație între acestea.

Având la bază o comunicare foarte bună cu toate companiile bancare din România, Credit24h.ro oferă o gamă variată de soluţii în materie de produse şi servicii financiare: Prima Casă, credite ipotecare, credite de nevoi personale, credite auto, carduri de credit, asigurări RCA, asigurări CASCO, asigurări de bunuri, asigurări de locuințe, de viață, medicale, etc.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
Protest împotriva mobilizării în Sankt Petersburg FOTO EPA-EFE
Lucian Ovidiu Heiuş  INQUAM Photos George Calin jpg
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg