Tatăl fetei care a bătut o copilă de 13 ani: "Mă duc eu în locul ei în arest"

Ultima actualizare:

    Tatăl fetei agresate neagă faptul că minora s-ar fi împăcat cu cele care au bătut-o Sursă foto: Captură video
Tatăl fetei agresate neagă faptul că minora s-ar fi împăcat cu cele care au bătut-o Sursă foto: Captură video

Tatăl fetei de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, care a fost reţinută pentru 24 de ore pentru că a bătut o altă, consideră că poliţiştii au făcut o greşeală, deoarece fiica lui este încă un copil şi va fi afectată pe viitor de pedeapsa drastică pe care a primit-o. În plus, bărbatul susține că toate adolescentele implicate în conflict au lăsat în urmă incidentul și au revenit la sentimente mai bune.

Tatăl agresoarei recunoaşte că nu a stat prea mult timp lângă fiica sa, având în vedere problemele cauzate de pandemia de COVID-19, dar consideră că măsura luată de poliţişti este excesivă şi se arată dispus să meargă în arest în locul ei pentru a evita ca fiica sa să sufere o traumă, informează adevarul.ro. Bărbatul este de părere că oamenii legii au dat dovadă de exces de zel atunci când au arestat-o pe adolescentă și este de părere că mutarea acesteia la o altă școala ar fi o soluție mult mai bună.  

„Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alţii cu săbii care au intrat peste oameni şi nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni. Soţia mea a fost izolată la serviciu în mai multe rânduri, câte două săptămâni, iar eu la serviciu... Am fost îngrădiţi de acest drept de a sta lângă copiii noştri şi iată consecinţele. Ştiu că a fost o greşeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poţi să vezi, mă pun şi în postura părinţilor fetelor lovite care, poate sunt mult mai căzuţi decât mine. Mă duc eu în locul ei…“, a spus tatăl agresoarei, pentru publicaţia gorjonline.ro. 

Tatăl agresoarei a declarat că fiica sa merită o șansă la o viață normală, în care să nu fie urmărită de consecințele acestei acțiuni. În acest sens, el ar fi vorbit cu diriginta pentru ca adolescenta să fie transferată la o altă școală. "Am fost la şcoală sa iau caracterizare despre comportamentul şi situaţia şcolară a fiicei mele şi mi s-a sugerat să nu se mai ducă acolo în acea şcoală, să o retrag de acolo. Chiar diriginta ei mi-a zis să o mut că va avea media scăzută la purtare“, afirmă el.

Tatăl elevei susține că fetele implicate în conflict s-au împăcat, iar lucrurile întâmplate sunt acum de domeniul trecutului. „Fetiţa care a fost agresată a venit ieri, înaintea poliţiei, la noi acasă, împreună cu o verişoară a ei, s-a luat în braţe cu fata mea, s-au împăcat, şi-au cerut scuze reciproc, s-au împăcat fetele. (...) Ştiu că imaginile sunt foarte dure pentru oricine şi trebuie învăţat din acest necaz, să nu se mai întâmple aşa ceva”, a declarat bărbatul. Spusele acestuia sunt contrazise chiar de tatăl victimei care susține că acest lucru nu s-a întâmplat pentru că fiica sa este foarte speriată în urma celor petrecute.  

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net