Tragedie la Bascov!! Un tânăr a intrat cu mașina într-un grup de oameni. Tocmai fusese concediat


    Șoferul de 22 de ani a vrut să se răzbune deoarece tocmai ce fusese concediat de la firma respectivă
Șoferul de 22 de ani a vrut să se răzbune deoarece tocmai ce fusese concediat de la firma respectivă

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, joi dimineaţă, după ce un bărbat de 22 de ani a intrat cu maşina într-un grup de oameni, colegi de-ai săi, aflaţi în curtea unei societăţi comerciale din comuna argeşeană Bascov. Potrivit digi24.ro, se pare că bărbatul a vrut să se răzbune pentru că tocmai fusese concediat de la firma respectivă.Această ipoteză nu este, deocamdată, confirmată nici de de anchetatori, nici de către prefectul județului Argeș.

Accidentul a avut loc în curtea unei societăţi comerciale din comuna Bascov, în momentul în care mai mulţi angajaţi ai unei fabrici de cablaje se aflau în curtea unităţii, în pauză de masă, transmite news.ro. Primele informaţii din ancheta Poliţiei arată că şoferul care a intrat în plin în grupul de angajaţi se afla la volanul unui autoturism BMW. El a venit de pe o stradă, a intrat în spaţiul destinat angajaţilor şi a lovit oamenii, în condiţiile în care din cauza vitezei prea mari a pierdut controlul volanului. În urma impactului, o femeie a murit şi alte cinci persoane au fost rănite. Șoferul a declarat că nu a intrat intenționat cu mașina în grupul de oameni, însă ancheta este în desfășurare.

Trei dintre victimele accidentului sunt cetățeni sârbi

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au declarat că la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, trei dintre răniţi fiind preluaţi de echipaje SMURD, iar doi de salvări ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Argeş, Luminiţa Paul, cei cinci răniţi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti. De asemenea, mai multe femei au făcut atacuri de panică, primiri îngrijiri medicale la faţa locului.

Bărbatul care a intrat cu maşina în grupul de oameni are 22 de ani şi este coleg cu cei răniţi. Poliţiştii se află la faţa locului pentru a vedea ce s-a întâmplat, fiind luată în calcul şi varianta ca bărbatul să fi intrat intenţionat în colegii săi.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
FotoJet (10) jpg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg