Uite ce face Elena Udrea, de Crăciun!

Ultima actualizare:

    Elena Udrea va petrece Sărbătorile în București
Elena Udrea va petrece Sărbătorile în București

Venită, luni dimineață, la ÎCCJ, într-un nou termen în dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea le-a declarat jurnaliștilor care au întrebat-o ce va face de Crăciun, că va lua parte la tăierea unui porc, așa cum e tradiția.

„De Crăciun, o să tai un porc şi o să mănânc cozonac. Nu o să tai eu personal un porc, dar o să particip. Nu că aş fi o aşa mare amatoare de carne de porc, dar asta-i tradiţia. Chiar ştiu să pregătesc şi caltaboş şi tobă”, a spus fostul ministru al Turismului şi Dezvoltării Regionale.

Udrea a mai spus că va rămâne în Bucureşti, de Sărbători, alături de mama sa. „Nu schiez. Deşi sunt singurul ministru care a construit pârtii de schi în ultimii 25 de ani, în România. În plus, am control judiciar cu limită pe Bucureşti, deci nu pot să ies. La munte, la Bucureşti, este la fel pentru mine. Stau în Bucureşti”, a mai spus ea.

Întrebată ce îşi doreşte de Crăciun, Elena Udrea a răspuns: „Eu sunt bine. Nu am nimic să-mi doresc în mod special. Aş vrea ca mama să fie sănătoasă, să aibă puterea să ducă toată greutatea acestor timpuri şi toate greutăţile pe care eu i le fac. O să petrec cu ea Sărbătorile. Probabil că o să-mi aducă ea cozonaci. Cozonaci nu ştiu să fac”, a încheiat Elena Udrea.

image
image
image
image
image
image
zebra test jpg
subiecte romana bac 2018 sesiunea de toamna 18931500 jpeg
San Vito Lo Capo pixabay jpg
autostrada jpeg
Nor praf saharian romania Shutterstock jpg
rosii jpg
image png
famlie vacanta casa istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net