Un copil de 4 ani, cercetat pentru conducere fără permis

Ultima actualizare:

    Copilul de patru ani s-a oprit  cu maşina în gardul unei case
Copilul de patru ani s-a oprit cu maşina în gardul unei case

Un copil de patru ani şi jumătate, lăsat nesupravegheat de părinţi, s-a urcat la volanul unei maşini, miercuri, pe o stradă din Oradea, scrie news.ro. Băiețelul a condus circa 20 de metri, distanță în care a rănit unui muncitor, a lovit un alt autoturism şi s-a oprit cu maşina în gardul unui imobil. Muncitorul a suferit leziuni uşoare, însă poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi conducere fără permis.

Copilul era nesupravegheat de părinţi și a urcat în autoturismul familiei, care era descuiat şi avea cheile în contact. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, Alina Dinu, a declarat pentru news.ro că minorul a lovit cu maşina un bărbat de 43 de ani, care lucra la şosea, dar rănile sunt ușoare. Muncitorul a fost transportat la spital, însă medicii l-au lăsat să plece acasă după ce i-au acordat îngrijiri.

Copilul nu va putea fi cercetat penal, însă poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi conducerea unui autovehicul fără permis.

image
image
image
image
image
image
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg
preschimbare permis de conducere jpeg
politia sua pexels pixabay jpg
Legume fructe FOTO Shutterstock
serpi jpeg