Unde îi puteţi aduce un ultim omagiu lui Corneliu Vadim Tudor EXCLUSIV


    Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de aniFoto Click!
Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de aniFoto Click!

Luni, 14 septembrie, Corneliu Vadim Tudor a murit. Vestea a căzut ca un trăznet pentru familie şi apropiaţi care încă nu-şi revin din şoc. În ciuda suferinţelor, era un om puternic care îţi ducea cu demnitate boala.

Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, din Capitală. I se făcuse rău în primă fază sâmbătă când a venit la acelaşi centru, dar a refuzat internarea. Imediat după internarea de luni, starea sa de sănătate s-a înrăutăţit şi a urmat un infarct care i-a fost fatal. La ora 18.30 medicii au constatat decesul.

Sicriul va fi depus la biserica Sf. Gheorghe Nou

Familia a solicitat Senatului României ca trupul lui Corneliu Vadim Tudor să fie depus la Casa Poporului pentru ca cei care l-au cunoscut să-şi poată prezenta ultimul omagiu în clădirea unde acesta a muncit timp de 16 ani, cât a fost senator al României. Cum Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu nu a aprobat încă solicitarea, familia a decis ca trupul să fie depus în jurul orei 12.30 la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Bucureşti. Sursele Click! ne-au declarat că dorinţa soţiei lui Corneliu Vadim Tudor este aceea de a-ţi depune soţul într-un loc public pentru ca toată lumea care doreşte să poată să-şi prezinte un ultim omagiu.

Înmormântarea, joi la ora 12 la Cimitirul Ghencea

Corneliu Vadim Tudor va fi înmormântat joi, 17 septembrie la Cimitirul Ghencea Civil, cu onoruri militare.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg