UPDATE. Cătălin Voicu a fost condamnat definitiv la şapte ani de închisoare cu executare

CLIIMA20100416 0035 1 jpeg
Cătălin Voicu a ajuns după gratii pe 30 martie, fiind acuzat, printre altele, de trafic de influenţă

Fostul senator Cătălin Voicu a fost condamnat definitiv, ieri, de instanţa supremă, la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost judecat pentru corupţie, potrivit Mediafax.

UPDATE ORA 11.08. Cătălin Voicu este internat în spitalul penitenciarului, potrivit Mediafax. Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Spital Bucureşti Rahova, Laura Costache, a declarat pentru Mediafax, că deţinutul a fost internat, iar în cursul zilei de astăzi, medicii unităţii îi vor face o serie de investigaţii, pentru a evalua starea de sănătate a acestuia. "În prezent, starea de sănătate este stabilă şi urmează efectuarea investigaţiilor specifice afecţiunilor pentru care este internat", se arată într-un comunicat de presă al penitenciarului.

Fostul senator Cătălin Voicu a fost internat, ieri, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Prof. dr. Mircea Beuran, chirurg la Spitalul Floreasca, a declarat , ieri, că fostul senator este internat cu diagnosticul rectoragie şi anemie secundară, fiind supus unor investigaţii amănunţite, întrucât are şi alte suferinţe, precum diabet, boală de inimă şi obezitate.

Azi noapte, în jurul orei 1.00, fostul senator a fost luat sub escortă de la spital şi dus la Penitenciarul Rahova.

Totodată, instanţa a dispus majorarea pedepsei în cazul fostului judecător Florin Costiniu, de la trei la patru ani de închisoare cu suspendare, instanţa stabilind un termen de încercare de nouă ani.

Omul de afaceri Marius Locic a rămas cu pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare, dispusă în iunie 2012, de un complet de trei judecători de la instanţa supremă.

În cazul lui Costel Căşuneanu, instanţa a menţinut pedeapsa de patru ani de închisoare cu suspendare, dar a majorat termenul de încercare la nouă ani.

Decizia Completului de cinci judecători al instanţei supreme este definitivă, astfel că şi Marius Locic a ajuns după gratii.

vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
cub visarion alexa png
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
reghecampf si anamaria prodan
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
intuneric
Imagine din orașul Izium - Război în Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
asteroid jpeg
21 Josephine cu Constantin Tanase IMG 6696 jpg jpeg
iphone sursa FOTO Pixabay
mănăstire San Estevo Ourense sursa youtube jpg
Cappadocia
cub visarion alexa png