UPDATE Fum la bordul unei aeronave Ryanair: ┬źB─âi, opre╚Öte, c─â murim aici!┬╗ Ce s-a ├«nt├ómplat

image
În aeronava Ryanair se aflau 169 de pasageri

╚Üipete, strig─âte, panic─â ╚Öi pl├ónsete. Pasagerii unei aeronave Ryanair, care a decolat de pe Otopeni cu destina╚Ťia Londra, au tr─âit clipe de co╚Ömar c├ónd aeronava s-a umplut de fum, imediat de avionul s-a ridicat de la sol. Din fericire, incidentul s-a sf├ór╚Öit cu bine, iar oamenii au fost debarca╚Ťi ├«n siguran╚Ť─â. Imaginile filmate ├«n interiorul avionului au devenit virale.

UPDATE 17.30 Compania Ryanair a transmis un comunicat ├«n care le cere scuze pasagerilor din cursa cu probleme ╚Öi avanseaz─â, ca ipotez─â preliminar─â pentru incident, o defec╚Ťiune la sistemul de climatizare al aeronavei. ÔÇ×Acest zbor din Bucure╚Öti c─âtre Londra Stansted (21 ianuarie) a fost ├«nt├órziat din cauza unei probleme tehnice minore la aeronav─â. Pentru a minimiza ├«nt├órzierea, clien╚Ťii s-au ├«mbarcat ├«ntr-o aeronav─â ├«nlocuitoare c─âreia i s-a efectuat un tratament de degivrare ├«nainte de a decola c─âtre Londra. La scurt timp dup─â decolare, ca m─âsur─â de precau╚Ťie, aeronava a revenit pe Aeroportul Interna╚Ťional Henri Coand─â, dup─â ce membrii echipajului au raportat un fum neidentificat ├«n cabin─â (despre care noi credem c─â a fost cauzat de ingerarea fluidului de degivrare ├«n sistemul de climatizare). Membrii echipajului au notificat controlorii de trafic aerian, iar aeronava a aterizat ├«n condi╚Ťii normale la Bucure╚Öti ╚Öi, ├«n prezent, este inspectat─â de tehnicienii Ryanair. Pasagerii au primit vouchere pentru gust─âri ╚Öi b─âuturi r─âcoritoare ╚Öi urmeaz─â s─â se ├«mbarce ├«ntr-o aeronav─â ├«nlocuitoare care va decola c─âtre Londra Stansted mai t├órziu ├«n cursul zilei de ast─âzi. Ryanair le prezint─â scuze sincere clien╚Ťilor afecta╚Ťi de aceast─â ├«nt─ârziereÔÇŁ, se arat─â ├«n cumunicatul Ryanair, citat de Digi 24.

├Än imaginile filmate de pasageri se vede fum ╚Öi se aud ╚Ťipete

169 de pasageri se preg─âteau pentru un zbor lini╚Ötit ╚Öi se g├óndeau, probabil, fie la vacan╚Ťa care ├«i a╚Öteapt─â ├«n Regatul Unit, fie la familie, prieteni sau la jobul la care se ├«ntorceau dup─â concediul petrecut ├«n Rom├ónia. S-au ├«mbarcat ╚Öi a╚Öteptau ca aeronava Ryanair s─â decoleze. Nimeni nu se g├óndea c─â vor tr─âi, poate, cele mai terifiante clipe din via╚Ťa lor. ├Äns─â, odat─â ce s-a ridicat de la sol, avionul s-a umplut de un fum alb, dens ╚Öi ├«nec─âcios, care venea de undeva din plafon. Oamenii au ├«nceput s─â se agite, s─â vorbeasc─â ├«ntre ei ╚Öi s─â strige. Momentele de panic─â au fost ├«nregistrate de unul dintre pasageri, iar filmul, postat pe Facebook, a devenit viral. ├Än imagini se v─âd oameni agita╚Ťi, care vorbesc speria╚Ťi, unii ╚Ťip─â, al╚Ťii strig─â, o femeie izbucne╚Öte ├«n pl├óns, iar o persoan─â se ridic─â de pe scaun ╚Öi pare s─â se ├«ndrepte c─âtre cabina pilo╚Ťilor.

ÔÇ×- Opresc din aer?- Opre┼čte!- Mam─â, murim aici, b─âi!- Du-te frate ┼či zi-i!- Doamne, ce e?ÔÇŁ

Acestea sunt doar c├óteva dintre reac╚Ťiile oamenilor panica╚Ťi. 

Avionul Ryanair a survolat Bucureștiul timp de o oră

Potrivit Mediafax, avionul trebuia s─â decoleze la ora 06.40, dar a plecat abia dup─â trei ore, la ora 10.56. Imediat dup─â decolare, pilotul a anun╚Ťat turnul de control c─â se va ├«ntoarce pentru c─â are o urgen╚Ť─â, a declarat Valentin Iordache, purt─âtorul de cuv├ónt al Aeroportului Otopeni. ÔÇ×P├ón─â s─â aterizeze, aeronava a fost men╚Ťinut─â ├«n aer ╚Öi a survolat ├«mprejurimile Bucure╚Ötiului aproximativ o or─â, pentru a consuma din combustibil. A aterizat ├«n siguran╚Ť─â la ora 12.11ÔÇŁ  a mai spus Iordache. ├Än urma incidentului aviatic la care au fost martori f─âr─â voie, pasagerii au fost debarca╚Ťi, sunt ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi se afl─â ├«n incinta aeroportului. 

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
george simion port popular jpg
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg