Vasile Cepoi, Vasile Cepoi şi Vasile Cepoi luptă pentru primărie


    Vasile Cepoi (PSD), Vasile Cepoi (PMP) şi Vasile Cepoi (PNL)Foto: "Adevărul"
Vasile Cepoi (PSD), Vasile Cepoi (PMP) şi Vasile Cepoi (PNL)Foto: "Adevărul"

Alegerile locale din România scot la iveală o situație demnă de Cartea Recordurilor. În comuna suceveană Drăgușeni, trei candidați cu acelaşi nume se luptă pentru primărie: Vasile Cepoi, din partea PSD, Vasile Cepoi, de la PNL, și, nu în ultimul rând, Vasile Cepoi - de la PMP! Între cei trei candidaţi nu există nici o relație de rudenie.

Situaţie incredibilă în comuna Drăguşeni (Suceava)! Edilul în funcție, Vasile Cepoi, candidatul PSD pentru Primăria Drăgușeni, se află la cel de-al treilea mandat, iar la fiecare dintre alegeri l-a avut ca și contracandidat pe Vasile Cepoi (acum înrolat la Partidul Mişcarea Populară). Actualul primar a fost prevăzător, aşa că și-a mai trecut un prenume în buletin. „Eu sunt Cepoi Vasile Lică pe buletin. Pe buletinul de vot voi fi Cepoi Vasile Lică, iar ceilalți doi candidaţi vor fi Cepoi Vasile. Lumea cunoaște, nu este nicio problemă, sunt inițialele partidului. Eu mi-am schimbat buletinul anul acesta pentru că am știut că ei doi vor candida. Mi-am pus Lică pe buletin”, explică primarul.

La sfârșitul 2014, Vasile Cepoi (PMP) a primit o somație de plată și risca să fie executat silit pentru că nu a achitat două amenzi pe care le-ar fi primit în 2009. Acesta s-a dus la Serviciul Fiscal Fălticeni, unde a descoperit că amenzile erau ale lui Vasile Cepoi, primarul din Drăgușeni, scrie adevarul.ro. „Bineînțeles că se vor mai face confuzii. Actualul primar s-a folosit de codul meu numeric personal pentru ca amenzile lui să-mi vină mie”, susţine juristul Vasile Cepoi, candidatul PMP la Primăria Drăgușeni.

Cel de-al treilea Vasile Cepoi de pe buletinele de vot în comuna Drăgușeni este un tânăr care a intrat în politică acum o lună. El e convins că oamenii îl cunosc și că nu vor apărea confuzii. „Sunt un băiat muncitor”, se prezintă inginerul agronom, candidat al PNL pentru fotoliul de edil.

În afară de cei trei Vasile Cepoi, localnicii din Drăgușeni vor mai avea o opțiune de vot: Romică Ghițu, candidat independent.

Click! spune

O situație asemănătoare cu cea de la Drăgușeni există și într-o altă comună din județul Suceava. În Zamostea, actualul primar, Vasile Haliuc (PSD) îl va înfrunta pentru fotoliul de edil pe Vasile Haliuc (PNL). Cei doi Vasile Haliuc sunt veri prin alianță.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro

razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
sebastian ghiorghiu jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg