Vezi concertele din cort la B’est Fest! - FOTO

Ultima actualizare:
Fotogalerie
Fotogalerie

Distracţie în centru, spectacol pe cinste la marginea oraşului. Bucureştiul devine, în aceste trei zile de weekend,  polul muzicii rock, electro şi punk.

Izlazul comunei Tunari (27 de hectare), situat pe malul Lacului Pasărea, a devenit oraşul „B'est Fest". Aici ai de toate: corturi, de unde poţi vedea relaxat concertele, patru restaurante, terenuri de volei, fotbal şi baschet, un parc de distracţii, două cluburi în aer liber, duşuri, dar şi un loc special amenajat unde îţi poţi duce rufele la spălat.

„Am gândit totul pentru ca oamenii care vin la festival să nu ducă lipsă de nimic", ne-au spus organizatorii B'est Fest. Evenimentul începe azi, la ora 16.00, dar cei care vor să rămână peste noapte e bine să ajungă aici de dimineaţă.

Nu sunt decât 300 de corturi şi sunt aşteptaţi peste 20.000 de petrecăreţi. Intrarea la B'est Fest este 135 de lei pentru o zi şi 285 de lei pentru trei zile. Cei care vor să doarmă în cort trebuie să plătească 30 de lei (o zi )sau 55 de lei (trei zile). La festival vor urca pe scenă 80 de artişti, însă, cap de afiş e britanicul Mika.

B'est Fest, în Tunari

AZI

Skunk Anasie, Flogging Molly, Omul cu Şobolani, Roger Sanchez, Coma, The Mono Jacks, Madame Hooligan, Caspa şi MC Rod Azlan, Gojira, Leizaboy, Sirius & Methodikal, Unloka

SÂMBĂTĂ

Mika, Asian Dub Foundation, Lamb, Şuie Paprude, Travka, Magnolia, Electric Brother, Napt, Marika, D-Laid, DJ Bully, Petrol

Pe scena din Tunari vor urca 80 de artişti

Mediacenter
Mediacenter

DUMINICĂ

Pendulum, House of pain, Hadouken, Sarmalele Reci, ROA, Cuantune, Nero, Limun & K-LU, Yuffa & Hardcore, Amon, Snow.

Nu-ţi uita pelerina! Va ploua

Vremea se păstrează capricioasă. Meteorologii spun că azi, începând cu ora 13.00, sunt 70% şanse să plouă până la miezul nopţii. Ca să nu te uzi leoarcă, nu uita să-ţi iei cu tine ceva care să te apere de intemperii. Fiindcă umbrelele sunt interzise, iată ce soluţii alternative ai:

Pelerină: costă între 14 şi 15 lei şi o găseşti la toate magazinele din staţiile de metrou Unirii 1 şi Uniri 2, dar şi în Carrefour.

Sac din plastic: îl tai cu un cuţit pe una din laturi şi-l transformi, într-o clipită, în pelerină. Costă 1-2 lei şi îl găseşti la orice magazin de bricolaj (Bricostore, Praktiker, Obi, Baumax).

Pungă din plastic: te protejează doar dacă plouă mărunt. Costă 20 de bani şi găseşti o droaie la orice magazin de cartier ori supermarket.

Rock the City, în Piaţa Constituţiei

AZI

Ultra TT, Therapy, Prodigy

Scena din Piaţa Constituţiei e gata pentru Prodigyşi Whitesnake

simeon stalpnicul png

SÂMBĂTĂ

Voodoo, Monarchy, BooN, Sabaton, Mike and the Mechanics

DUMINICĂ

Metrock, Trooper, Hatebreed, Whitesnake, Judas Priest

Trupa Prodigy va cânta începând cu ora 21.40

simeon stalpnicul png

Cei de la Prodigy vor sosi în ţară azi, la ora 16.15, cu un avion de linie ce va ateriza pe Otopeni. Au cerut meniu vegetarian, dar dimineaţa vor mâncare bogată în mezeluri. David Coverdale, de la Whitesnake, le-a spus organizatorilor că nu vrea să rateze mierea românească. Aşa că i s-au pregătit 20 de borcane.

Cum ajungi la B'est Fest Summer Camp

Cu bicicleta: organizatorii pun la dispoziţie 150 de biciclete care pot fi închiriate gratuit de la staţia de metrou Pipera, pe baza buletinului şi a biletului de intrare la festival.

Cu RATB: o linie specială va transporta călătorii de la Piaţa Charles de Gaulle, începând cu ora 16.00 (azi) până la zona de concerte, iar în zilele de sâmbătă şi duminică autobuzele vor efectua curse de la ora 12.00. Autobuzele vor circula din 15 în 15 minute. Fiecare cursă costă 1,5 lei, iar ultimul autobuz va pleca din zona de concerte la ora 04.00 dimineaţa.

Cu ce nu ai voie la concerte

E interzis accesul în zonele de concert cu obiecte contondente, arme albe, sticle din plastic, aparate profesionale de filmat şi fotografiat. În caz de ploaie, organizatorii vă recomandă să veniţi cu pelerine, nu cu umbrele, căci acestea vor fi lăsate la intrare.

În zona de camping a Festivalului B'est Fest nu vă e permis să înnoptaţi în maşină, ci în corturile dvs. ori în cele puse la dispoziţie contra cost. Tot aici e interzis să intraţi cu materiale inflamabile, maşini de gătit ori canistre de combustibil.

Buteliile de gaz sunt permise doar în rulote. Nu aveţi voie să consumaţi sau să comercializaţi droguri şi să veniţi de acasă cu mai mult de 2 litri de bere şi 0,75 litri de tărie de persoană. Ambalajele din sticlă sunt interzise.

Intră în Mediacenter pentru a vedea mai multe fotografii


    Fotogalerie
Fotogalerie


    Mediacenter
Mediacenter
image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net