VIDEO Culmea teribilismului! Salt cu parașuta în Catedrala Mântuirii Neamului

Ultima actualizare:

Un bărbat, ce a intrat fraudulos în catedrala Mântuirii Neamului, a executat un salt cu parașuta în interiorul clădirii, deși astfel de activități sunt interzise cu dezăvârșire. 

Salt extrem cu parașuta în Catedrala Mântuirii Neamului
Salt extrem cu parașuta în Catedrala Mântuirii Neamului

Individul nu a ținut cont de niciun fel de reguli și chiar s-a filmat în timp ce a comis isprava, apoi a publicat clipul pe YouTube. Teribilistul, a cărui identitate este momentan necunoscută, a reușit să ajungă în cel mai înalt punct din interiorul catedralei, și-a luat cu el parașuta, apoi s-a aruncat în gol. 

Citește și ÎPS Teodosie, declarație controversată despre Putin: "O spun fără frică"

În imaginile postate pe internet, se vede cum bărbatul a avut nevoie doar de câteva momente ca să se pregătească, apoi a sărit în gol în interiorul clădirii. Deși saltul este destul de periculos, întrucât nu există condiții prielnice pentru aterizarea în siguranță cu parașuta într-o clădire, amatorul de senzații tari a riscat totul pentru o experiență unică. 

Citește și Pelerinaj la moaștele a patru sfinți, la Catedrala Patriarhală din București, pe 21 mai

Clipul îl înfățișează pe individ în timp ce se aruncă și, din fericire, totul decurge conform planului, parașuta se deschide, iar el aterizează lin, în mijlocul Catedralei Mântuirii Neamului.

Reacția Patriarhiei Române

Patriarhia Română a oferit prima reacție cu privire la cele întâmplate, iar reprezentanții au declarat că bărbatul a intrat fraudulos într-o zonă greu  accesibilă, după încheierea programului de lucru. 

Deși imaginile au ieșit la iveală recent, întâmplarea a avut loc de fapt în vara anului trecut, când Catedrala Mântuirii Neamului era în șantier. Reprezentanții Patriarhiei Române au mai adăugat că se fac cercetări în acest caz și că autoritățile urmează a fi sesizate pentru demararea unei investigații. 

Ce este Base Jumping-ul

Base-jumping este un sport extrem care presupune saltul cu parașuta de la punct fix, în locuri neobișnuite, cum ar fi clădirile publice înalte. Nu se folosesc parașute de rezervă sau alte dispozitive de siguranță, astfel saltul devine extrem de periculos.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
schi buscat jpeg
elevi jpg
lege angajati (sursa foto Pexels)
bani de Craciun jpg
Portocale jpg
castigatoare loto captura video jpg
1 amenda 56004600 jpg jpeg
Ghetute Mos Nicolae FOTO Shutterstock jpg