VIDEO Culmea teribilismului! Salt cu parașuta în Catedrala Mântuirii Neamului

Un b─ârbat, ce a intrat fraudulos ├«n catedrala M├óntuirii Neamului, a executat un salt cu para╚Öuta ├«n interiorul cl─âdirii, de╚Öi astfel de activit─â╚Ťi sunt interzise cu dez─âv├ór╚Öire. 

image
Salt extrem cu parașuta în Catedrala Mântuirii Neamului

Individul nu a ╚Ťinut cont de niciun fel de reguli ╚Öi chiar s-a filmat ├«n timp ce a comis isprava, apoi a publicat clipul pe YouTube. Teribilistul, a c─ârui identitate este momentan necunoscut─â, a reu╚Öit s─â ajung─â ├«n cel mai ├«nalt punct din interiorul catedralei, ╚Öi-a luat cu el para╚Öuta, apoi s-a aruncat ├«n gol. 

Cite╚Öte ╚Öi ├ÄPS Teodosie, declara╚Ťie controversat─â despre Putin: "O spun f─âr─â fric─â"

├Än imaginile postate pe internet, se vede cum b─ârbatul a avut nevoie doar de c├óteva momente ca s─â se preg─âteasc─â, apoi a s─ârit ├«n gol ├«n interiorul cl─âdirii. De╚Öi saltul este destul de periculos, ├«ntruc├ót nu exist─â condi╚Ťii prielnice pentru aterizarea ├«n siguran╚Ť─â cu para╚Öuta ├«ntr-o cl─âdire, amatorul de senza╚Ťii tari a riscat totul pentru o experien╚Ť─â unic─â. 

Cite╚Öte ╚Öi Pelerinaj la moa╚Ötele a patru sfin╚Ťi, la Catedrala Patriarhal─â din Bucure╚Öti, pe 21 mai

Clipul ├«l ├«nf─â╚Ťi╚Öeaz─â pe individ ├«n timp ce se arunc─â ╚Öi, din fericire, totul decurge conform planului, para╚Öuta se deschide, iar el aterizeaz─â lin, ├«n mijlocul Catedralei M├óntuirii Neamului.

Reac╚Ťia Patriarhiei Rom├óne

Patriarhia Rom├ón─â a oferit prima reac╚Ťie cu privire la cele ├«nt├ómplate, iar reprezentan╚Ťii au declarat c─â b─ârbatul a intrat fraudulos ├«ntr-o zon─â greu  accesibil─â, dup─â ├«ncheierea programului de lucru. 

De╚Öi imaginile au ie╚Öit la iveal─â recent, ├«nt├ómplarea a avut loc de fapt ├«n vara anului trecut, c├ónd Catedrala M├óntuirii Neamului era ├«n ╚Öantier. Reprezentan╚Ťii Patriarhiei Rom├óne au mai ad─âugat c─â se fac cercet─âri ├«n acest caz ╚Öi c─â autorit─â╚Ťile urmeaz─â a fi sesizate pentru demararea unei investiga╚Ťii. 

Ce este Base Jumping-ul

Base-jumping este un sport extrem care presupune saltul cu para╚Öuta de la punct fix, ├«n locuri neobi╚Önuite, cum ar fi cl─âdirile publice ├«nalte. Nu se folosesc para╚Öute de rezerv─â sau alte dispozitive de siguran╚Ť─â, astfel saltul devine extrem de periculos.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Smartphone Apple iPhone 13 FOTO Shutterstock
pahare   nunta   wine g2eb1bccbb 1280 jpg
viorel hrebenciuc jpeg
Kate Middleton ┼či Prin┼úul William
sf cuv sisoe cel mare sf mc lucia din roma 148107 jpg
woman 2566854 1920 jpg