VIDEO Nou protest anti-restricții în București. Manifestanții scandează în fața Palatului Cotroceni


    George Simion, printre protestatarii de la Piața UniversitățiiFoto: Facebook
George Simion, printre protestatarii de la Piața UniversitățiiFoto: Facebook

Câteva sute de persoane s-au adunat sâmbătă, 10 aprilie, în mai multe zone din București pentru a protesta împotriva măsurilor de restricție, în contextul pandemiei de COVID-19. Manifestanții de la Piața Universității și de la Piața Obor au venit în marș în Piața Victoriei. De la Guvern, oamenii au plecat spre Palatul Cotroceni.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a explicat, într-o intervenție la Digi24, că există o autorizare până la ora 19.30 pentru o manifestație în Piața Leu, din apropierea Palatului Cotroceni.

Iniţial, mai mulţi simpatizanţi AUR s-au adunat la Piaţa Universităţii, unde s-a aflat şi liderul formaţiunii George Simion, pentru a protesta faţă de restricţiile impuse în contextul pandemiei, un grup similar aflându-se la Piaţa Victoriei. Ulterior, cele două grupuri s-au reunit în faţa sediului Guvernului. Printre manifestanţi sunt şi persoane care au sosit cu autocarele şi care afirmă că sunt din Bacău şi din Iaşi.

Manifestanţii ajunşi în faţa Palatului Cotroceni, au un banner cu mesajul „Fără obligativitatea vaccinării! Fără paşaport de vaccinare!”. Ei cer demisia preşedintelui Klaus Iohannis, a ministrului Sănătăţii şi a secretarului de stat Raed Arafat, potrivit news.ro. Deși masca de protecție e obligatorie, nu toți manifestanții prezenți o poartă.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg