VIDEO Unde sunt puii de leu de la Zoo?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Trei pui de leu, născuţi în urmă cu două zile la Grădina Zoologică de la Craiova, au dispărut fără urmă. Autorităţile au declanşat mai multe anchete pentru a stabili ce s-a întâmplat cu animăluţele.

Una dintre leoaicele de la Grădina Zoologică din Craiova a fătat miercuri trei pui vii. Oamenii au asistat chiar în cursul zilei la scene tandre dintre femelă şi puii ei, în timp ce-i alăpta. Câteva ore mai târziu, firavele animăluţe au dispărut complet din preajma mamei lor. Conducerea Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova spune că puii s-au născut morţi.

„Nu am fost informaţi că leoaica ar fi fost gestantă şi, în acest sens, o să facem o anchetă. Vedem dacă este vorba de prostie, iresponsabilitate sau altceva. Cei de la Zoo mi-au spus că leoaica a făcut un avort spontan şi puii s-au născut morţi", a declarat Florin Lungu, director RAADPFL. Ulterior, după ce a văzut filmuleţul cu puii în viaţă, directorul şi-a schimbat părerea.„Imaginile sunt grăitoare, lăsaţi-ne să facem o anchetă", a mai spus acesta. 

Şi Marin Catrina, inspector-şef la  Poliţia Animalelor Craiova, susţine că a văzut puii în viaţă şi că păreau sănătoşi. Administratorul grădinii zoologice este de negăsit. După scandalul iscat, inspectorii de la DSV au fost ieri în control la Zoo. Aceştia au găsit doi dintre pui morţi. Nu se ştie, deocamdată, ce s-a întâmplat cu cel de-al treilea.

simeon stalpnicul png

«Pe piaţa neagră se  vând cu 1.500 de euro»

Kuki Bărbuceanu, Vier Pfoten România

Puii de leu se vând foarte bine pe piaţa neagră. Kuki Bărbuceanu, de la Vier Pfoten România, spune că un astfel de animăluţ ajunge la 1.500 €. "Sunt câţiva care se ocupă cu asta. Îi vând la grădini zoologice sau la persoane fizice. Nuţu Cămătaru de unde credeţi că i-a luat? Doar că, despărţirea puilor de leoaică e infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea. Directorul de la Zoo Craiova încalcă orice fel de lege, inclusiv cea a bunului simţ, şi îi vom face şi noi reclamaţie", ne-a declarat Bărbuceanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net