VIDEO "Voi ave╚Ťi pe diavolul, lua╚Ťi droguri ╚Öi faceti sex". Femeie scoas─â cu jandarmii din catedrala de la Timi╚Öoara

image
Enoria╚Öii au fost ╚Öoca╚Ťi de reac╚Ťia femeii de aproximativ 60 de anifoto: opiniatimisoarei.ro

Slujb─â ├«ntrerupt─â de scandal la catedrala Mitropolitan─â din Timi╚Öoara, cu ocazia scoaterii moa╚Ötelor Sf├óntului Iosif cel Nou de la Parto╚Ö pentru procesiunea anual─â dedicat─â Sf├óntului Banatului. O femeie a fost scoas─â de jandarmi din l─âca╚Öul de cult, dup─â o tirad─â de acuza╚Ťii la adresa enoria╚Öilor.

O femeie a ╚Ťinut s─â c├ónte spre finalul ceremoniei religioase, ├«ns─â credincio╚Öii prezen╚Ťi nu au vrut s─â o acompanieze, astfel c─â aceasta s-a revoltat ╚Öi a ├«nceput s─â ╚Ťipe, scrie Opiniatimisoarei.ro. Mai mult, femeia s-a r─â╚Ťoit la credincio╚Öi ╚Öi a ├«nceput s─â le repro╚Öeze tot felul de lucruri. "Voi ave╚Ťi pe diavolul, lua╚Ťi droguri ╚Öi face╚Ťi sex", le-a spus femeia, care s-a a╚Öezat ├«n dreptul unui jil╚Ť ╚Öi a cerut s─â vin─â Mitropolitul ca s─â stea de vorb─â cu el.

Dup─â c├óteva minute de vocifer─âri, sub ochii ului╚Ťi ai enoria╚Öilor, au intervenit jandarmii care au scos-o pe femeie din Catedral─â.

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg
copil apa jpg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg