Viorel Cataramă s-a îmbrăţişat cu arhiepiscopul Tomisului, ca să arate că nu le pasă de COVID-19

Ultima actualizare:

    Foto: replicaonline.ro
Foto: replicaonline.ro

Ce au în comun omul de afaceri Viorel Cataramă şi arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie? Amândoi pot fi socotiţi anarhiştii Covid-ului pentru că sunt cele mai importante personalităţi din România care neagă dramatismul pandemiei şi consideră exagerate măsurile de protecţie cerute de autorităţi.

În timp ce Cataramă este cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, arhiepiscopul Teodosie a încălcat cererile Patriarhului şi a împărtăşit credincioşii cu aceeaşi linguriţă. 

Viorel Cataramă l-a rugat pe IPS Teodosie să-i fie duhovnic
Viorel Cataramă l-a rugat pe IPS Teodosie să-i fie duhovnic

Acum, drept dovadă că nu le pasă de virus, cei doi s-au întâlnit şi s-au îmbrăţişat ca-n vremurile bune. “Am venit să spun o rugăciune şi să primesc binecuvântare. Biserica este locul unde trebuie să slujeşti, nu grădina, nu strada. De aceea merită să facem toate eforturile şi să găsim toate soluţiile legale prin care preoţii şi credincioşii să poată sluji în biserică. Cred că neacordarea acestei libertăţi fundamentale este făcută fără motiv, din frică. O ţară se dezvoltă pe bază de curaj. Cred că protestul pe care eu îl fac în conformitate cu Constituţia şi legile României sunt menite să ofere libertate cetăţenilor. Mulţi români au fost arestaţi la domiciliu. Am venit să îl rog pe ÎPS Teodosie să îmi fie duhovnic, vreau să primesc sfaturi înţelepte şi îndrumări binecuvântate”, a declarat conform replicaonline.ro, Viorel Cataramă.

Acesta tocmai a ieşit din izolare după ce a fost în satul ialomiţean Bărbuleşti, unde s-a îmbrăţişat cu mai mulţi bolnavi de coronavirus pentru a arăta că nu păţeşte nimic. Şi, într-adevăr, trei teste i-au ieşit negative.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net