Nepoata regelui Cioabă îşi licitează rochiile pentru copiii bolnavi de SIDA - FOTO

Ultima actualizare:
Raluca, iubita lui Alex Erbaşu
Raluca, iubita lui Alex Erbaşu

Creatoarea de modă Ana Radu a creat o colecţie de rochii de seară pe care o va scoate la licitaţie, banii obţinuţi urmând să fie donaţi unor copii bolbavi de SIDA.

Nepoata regelui Cioabă a ales un drum neconvenţional pentru etnia sa şi a devenit creatoare de modă. În noiembrie, ea vrea să doneze în scop caritabil banii obţinuţi în urma unei licitaţii de rochii de seară.

"Va fi o colecţie deosebită de ceea ce am făcut până acum. Vom organiza o licitaţie, iar banii vor fi donaţi unor copii bolnavi de SIDA. Echipa mea se ocupă de asta. Evenimentul va avea loc în luna noiembrie, iar cea care va purta rochia de mireasă este o persoană foarte cunoscută, o doamnă distinsă, însă nu-i pot spune numele pentru că suntem încă în tratative", a declarat Ana Radu la "Acces Direct".

"Am simţit nevoia să fac mai mult, am vrut să fac altceva. Nu am vrut să stau acasă. Au fost certuri, discuţii cu familia. Acum sunt mândri şi le mulţumesc că au avut încredere în mine", a povestit Ana despre alegerea ei de a trăi o altfel de viaţă decât cei din etnia sa.

Bruneta recunoaşte că nu l-a invitat niciodată pe regele Cioabă la vreuna dintre prezentările sale, însă o va face de această dată.

Niciuna dintre creaţiile sale nu este inspirată din tradiţiile romilor, însă nu pentru că se ruşinează cu originile sale, ci pentru că vrea să facă ceva cu totul diferit.

"Fiecare pădure are uscăturile ei. În etnia noastră sunt o grămadă de oameni cu foarte multe calităţi. Mătu-şa mea este scriitoare, a luat o grămadă de premii. Însă aceste lucruri nu sunt mediatizate, în schimb cele rele da", a mai spus Ana.

Designerul şi-a prezentat două dintre rochii, purtate de Raluca, iubita lui Alex Erbaşu şi de Alexandra Enăchescu, fosta iubită a fotbalistului Cristi Pulhac.

Raluca, iubita lui Alex Erbaşu:

Alexandra Enăchescu
Alexandra Enăchescu

Alexandra Enăchescu:


    Alexandra Enăchescu
Alexandra Enăchescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
firea si ctp jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net