New York: Falsă alarmă cu maşină-capcană, americanii sunt paranoici

Ultima actualizare:

Spre ora 13 /18h00 GMT/, străzile au fost redeschise circulaţiei, iar purtătorul de cuvânt al poliţiei a declarat canalului de televiziune Fox News că alerta fusese falsă.

"Cineva şi-a parcat maşina pur şi simplu într-un loc nepotrivit într-un moment la fel de nepotrivit al anului", a motivat el.

image

Mai multe canale de televiziune arătaseră piaţa, situată în centrul Manhattan-ului, complet necirculată, în timp ce de obicei ea este foarte frecventată.

"Tot ceea ce ştim este că percheziţionăm un vehicul suspect", indicase poliţia, fără a intra în detalii. Aceste măsuri nu au fost completate prin evacuarea temporară a imobilelor din vecinătate.

Potrivit Agerpres, autorităţile newyorkeze au întărit măsurile de securitate o dată cu apropierea Revelionului, întrucât mii de persoane sunt aşteptate să asiste joi seara la numărarea ultimelor minute ale anului şi la coborârea uriaşei bule de cristal asupra Times Square.

"Prezenţa poliţienească este intensă", a indicat purtătorul de cuvânt al poliţiei. "Am inspectat toate garajele din împrejurimi şi mâine vor fi prezenţi în piaţă mulţi agenţi, în uniformă şi în civil, prevăzuţi şi cu detectoare de radiaţii", care vor întâmpina Noul An cercetându-i suspicioşi pe cei care îl vor sărbători.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
schitul ostrov
crima braila stomatolog jpg
Aer conditionat FOTO Shutterstock jpg
elvetia romanca1 jpg
Autoritățile australiene au scos utilajele de deszăpezire la treabă. FOTO captură The Guardian
leeds jpg
simonopetra 4766384 1280 jpg
rapita 111 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net