Nimeni nu-l mai suportă pe Lăcătuş

CLIIMA20101103 0008 1 jpeg
Marius Lăcătuş ştie că are şanse mici de reuşită la Steaua

Gigi Becali, fani dar şi foste glorii l-au criticat pe actualul antrenor al Stelei, care are şanse mici să-şi păstreze postul. Din iarnă, Steaua va căuta un alt tehnician. Va fi al cincilea din acest sezon.

Al treilea mandat al lui Marius Lăcătuş la Steaua nu este mai cu nimic mai bun decât precedentele două. În 11 partide, „Fiara" a obţinut patru victorii, patru egaluri şi trei înfrângeri şi tot mai multă lume îi cere demisia. În campionat, Steaua a ajuns pe locul opt, la 11 puncte în spatele liderului Oţelul şi este greu de crezut că mai poate lua titlul. „Am vorbit şi cu Marius: după tur o să stăm să discutăm. Încredere dacă n-aveam nu-l luam (n.r. - pe Marius Lăcătuş), dar deja rezultatul din meciul cu Mediaş a început să-mi slăbească încrederea. Cum să iei campionatul dacă te bate acasă Gaz Metan Mediaş?", a răbufnit finanţatorul Gigi Becali la GSP TV.

Nici Liţă Dumitru nu l-a menajat pe actualul tehnician al roş-albaştrilor. „Au o echipă foarte bună şi trebuie să câştige. Lăcătuş e a treia oară la Steaua. Dacă făcea minuni, le făcea de prima dată", a declarat fosta glorie stelistă. Şi, nu în ultimul rând, fanii au început şi ei să ceară plecarea antrenorului. „Pleacă Lăcă şi lasă-ne că echipa nu joacă nimic de când ai revenit" a scris „canmaryo" pe site-ul suporterilor stelişti. El a fost completat de „armanovici": „Lăcă, dacă iubeşti cu adevărat Steaua du-te la Oţelul cu Becali cu tot".

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Aiden Aslin, fost prizonier / Foto Captură Video / The Sun
Camera Deputaţilor FOTO Alexandru Dobre / Mediafax
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg