Nu are mâini şi picioare, dar e mama perfectă

Ultima actualizare:

    Wendy  (31 de ani) (foto: rex features)
Wendy (31 de ani) (foto: rex features)

Mamă eroină! Wendy e o femeie de 31 de ani care s-a născut fără mâini şi fără picioare. Cu toate acestea, ea este mama unui băieţel şi a unei fetiţe pe care îi hrăneşte şi îi îngrijeşte exemplar.

Wendy e o femeie de 31 de ani din Los Angeles, mândră că este o soţie şi mamă desăvârşită pentru micuţul Jeremy, de 8 luni, şi fetiţa Kaylin, de 6 ani.

Chiar dacă nu are mâini şi picioare, ea a învăţat să le facă şi să le dea mâncare, folosindu-se de bărbie, gură şi umeri. Schimbă scutecele bebeluşului, face curăţenie, în acelaşi mod.

Ca să se mişte, se târăşte cu ajutorul umărului şi a părţii inferioare a trupului. Are şi un cărucior electric, pe care îl acţionează cu o manetă care îi ajunge la umăr.

Conduce o maşină modificată special pentru ea pe care o foloseşte ca să-şi ducă fetiţa la şcoală.Wendy a absolvit o şcoală normală, scriind cu gura, apoi o facultate de comunicare.

S-a căsătorit cu tatăl lui Kaylin în 2004, de care s-a despărţit în 2006. În 2010, s-a măritat cu fostul ei coleg de şcoală, Anthony căruia Wendy i l-a dăruit pe micuţul Jeremy.

Sarcinile au fost o adevărată povară pentru trupul ei fragil. Femeia s-a născut fără mâini şi picioare din cauza pastilelor pe care mama ei le-a luat în timp ce era gravidă, împotriva greţurilor, fără să ştie că pot duce la defecte ale fătului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net