┬źNu mai am pe cine s─â trag la r─âspundere┬╗

simeon stalpnicul png

Surpriză de proporţii în procesul în care Monica Davidescu a dat în judecată emisiunea "Dansez pentru tine". Compania MediaVision, care producea showul, nu mai există, astfel că nimeni nu mai poate da socoteală pentru accidentul actriţei.

Dup─â accidentul suferit acum un an ├«n timpul repeti┼úiilor de la "Dansez pentru tine", Monica Davidescu (41 de ani) a r─âmas cu sechele pe toat─â via┼úa. S-a operat la piciorul drept, a fost imobilizat─â la pat o lun─â, a mers ├«n c├órje ┼či a cheltuit o gr─âmad─â de bani pe terapii de recuperare ┼či medicamente.

Actri┼úa a considerat de cuviin┼ú─â c─â cineva trebuie s─â pl─âteasc─â pentru ceea ce s-a ├«nt├ómplat, astfel c─â ├«n septembrie a dat ├«n judecat─â compania MediaVision, care producea show-ul de la PRO TV, cer├ónd desp─âgubiri ┼či daune morale. Prima ├«nf─â┼úi┼čare ├«n procesul deschis la Judec─âtoria Sectorului 2 ar fi trebut s─â aib─â loc ├«n decembrie, dar surpriz─â! Compania MediaVision nu mai exist─â, spune actri┼úa.

"├Än acest moment, nu mai am pe cine trage la r─âspundere. MediaVision a fost absorbit─â de alt─â firma, iar acum noi trebuie s─â demonstr─âm ├«n instan┼ú─â c─â s-a mutat pe alt─â firm─â. ├Än aceste condi┼úii, probabil c─â primul temen ├«n proces va fi prin prim─âvar─â. Oricum, fiind un proces de daune, nu m─â a┼čtept s─â se termine repede, va dura. Procesul s-a mutat la Judec─âtoria Buftea", ne-a spus actri┼úa, care ├«nainte de a face demersurile ├«n instan┼ú─â a ├«ncercat s─â rezolve aceast─â problem─â pe cale amiabil─â, dar f─âr─â rezultat. ÔÇ×Avocata mea le-a f─âcut la acea vreme o notificare, dar nu au vrut s─â vin─â la discu┼úii", ne-a mai spus actri┼úa, care are ├«nc─â de tras de pe urma accidentului de la "Dansez".

Cu toate acestea, apropia┼úii vedetei spun c─â situa┼úia nu este deloc roz. ÔÇ×Genunchiul nu e reparat ┼či nici nu ┼čtie dac─â se va mai repara vreodat─â. ├Äi lipse┼čte o parte din menisc, care a fost scoas─â, pentru c─â era rupt─â ┼či nu putea ├«ntinde piciorul, iar cartilagiul nu s-a ref─âcut. Dac─â st─â pe tocuri c├óteva ore, are dureri mari. Are ┼či o meteosensibilitate, de exemplu, c├ónd plou─â, durerile se acutizeaz─â", ne-a dezv─âluit un apropiat al actri┼úei. Din cauza acestor probleme, Monica trebuie s─â evite cu orice pre┼ú s─â se ├«ngra┼če. Medicii au avertizat-o c─â surplusul de greutate va ap─âsa pe genunchi ┼či ├«i va crea necazuri ┼či mai mari.

S-a accidentat cu o zi înainte de competiţie

├Än toamna anului trecut, ├«n cel de-al 13-lea sezon al concursului, Monica Davidescu s-a al─âturat echipei ÔÇ×Dansez pentru tineÔÇŁ dornic─â s─â lupte pentru a ajuta un caz umanitar. ├Än timpul repeti┼úiilor pentru dansul ├«n ploaie, cu doar o zi ├«nainte de ├«nceperea competi┼úiei, partenerul de dans al Monic─âi, George Boghian, s-a dezechilibrat ┼či s-a pr─âbu┼čit peste ea. Actri┼úa s-a ales cu ruptur─â de ligamente ┼či menisc, s-a retras din competi┼úie ┼či a fost nevoit─â s─â se opereze, interven┼úia av├ónd loc la Spitalul Militar. A fost atunci ├«nlocuit─â de Roxana Ionescu, cea care a ┼či c├ó┼čtigat competi┼úia.

simeon stalpnicul png
cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg