O bacterie i-a mâncat tot penisul

Ultima actualizare:

    Enrique Milla
Enrique Milla

Un peruan, care s-a operat în urmă cu cinci ani în Miami, cere despăgubiri de 20 de milioane de dolari anestezistului, un medic român stabilit în SUA, după ce o bacterie i-a mâncat penisul.

În 2008, Enrique Milla a decis să facă o operaţie de mărire a penisului. "Voia să poată avea relaţii normale cu soţia sa", a spus avocatul bărbatului, la procesul care a avut loc recent. La nouă zile după operaţie, o mică infecţie a evoluat nefericit într-o cangrenă şi chiar mai rău, scrie Huffington Post.

"A devenit o bacterie devoratoare de masă musculară, care i-a distrus penisul centimetru cu centimetru", a spus avocatul. "Trebuie să stea aşezat atunci când urinează, nu va mai avea relaţii intime, şi-a pierdut bărbăţia", a acuzat apărătorul victimei.

Doctorul român Laurenţiu Boeru, care profesează acum în Miami, este acuzat că nu a evaluat pacientul, a cărui condiţie nu ar fi permis o intervenţie chirurgicală, susţine avocatul.

simeon stalpnicul png

În sprijinul acuzaţiei vin documentele medicale ale lui Milla, care arată că bărbatul avea diabet, fiind mult mai expus la infecţii.

Medicul român Laurenţiu Boeru a spus, în cadrul procesului, că nu era responsabilitatea sa să evalueze pacientul înainte de operaţie. Potrivit lui Boeru, sarcina ar fi trebuit îndeplinită de medicul urolog care a condus operaţia, Paul Perito.

"Ceea ce i s-a întâmplat domnului Milla este pur şi simplu ghinion. Dar a intenta un proces ridicol nu este soluţia", a spus avocatul doctorului Boeru.

Bacteria poate fi ucigaşă

Bacteria Xanthomonas Vesicatoria este specifică plantelor, dar când suferă anumite mutaţii poate fi fatală şi pentru om. Ea devorează carnea într-un ritm galopant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net