O bombă sexy mărturiseşte că a fost înşelată de toţi bărbaţii din viaţa ei!

Ultima actualizare:

    Dana Neacşu  intenţionează să  se apuce de cântat
Dana Neacşu intenţionează să se apuce de cântat

DJ Harra nu a avut prea mult noroc în dragoste şi a cunoscut gustul dezamagirii. Recunoaşte ca este uşor posesiva într-o relatie, dar îşi doreşte să aibă lângă ea un bărbat de încredere, care s-o însoţească peste tot, chiar şi la job, atunci când este nevoie.

Deşi bruneţii îi sunt pe plac şi o atrag mereu, atunci când vine vorba despre o relaţie, Harra are totuşi o slăbiciune: Justin Timberlake! "De obicei mă atrag bărbaţii bruneţi, dar pentru Justin Timberlake aş face o excepţie!", glumeşte frumoasa brunetă!

"Mi-aş dori să întâlnesc un bărbat care să-mi fie pe plac din toate punctele de vedere! Să fie înţelegător în ceea ce priveşte job-ul meu, pentru că plec des de-acasă şi îmi petrec nopţile mixând prin cluburi, iar weekend-urile departe de casă şi de tară! Mi-ar placea ca noul iubit să mă însoţească şi să meargă cu mine, să-mi înţeleagă job-ul!", continua Dana Neacşu.

Cu privire la relatiile pe care le-a avut pana acum, DJ Harra nu regretă nimic şi e conştientă că bărbaţii sunt mai alunecoşi! "Toţi bărbaţii înşală, sau, cel puţin, cei pe care îi aleg eu!", mai spune DJ-ita!

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net