O mamă singură a adoptat cei cinci copii rămaşi orfani după moartea prietenei ei cele mai bune

14 ianuarie 2012
image
Julie şi cei cinci copii ai lui Caroline (foto Adevărul)

Julia Jones, care este divorţată şi are trei copii, a adoptat cei cinci copii care şi-au pierdut ambii părinţi în decurs de numai şase luni.

Julie era prietenă din copilărie cu Caroline Atkins. În 2009, Caroline a fost diagnosticată cu o tumoră inoperabilă la creier şi medicii i-au mai dat de trăit un an.  Nouă luni mai târziu, o altă tragedie marca familia Atkins: David, soţul lui Caroline, a murit subit în urma unei hemoragii cerebrale. Când Caroline a început să se simtă din ce în ce mai rău, a rugat-o pe Julie să aibă grijă de copii. După doar câteva luni, Caroline a murit, iar Julie şi-a respectat promisiunea: a luat acasă cei trei băieţi şi cele două fete ale lui Caroline.

Acum, Julie este mama celor trei copii ai săi: Christian, 14 ani, Peter, 18 ani şi Adam, 20 ani, dar şi a lui Michael 12 ani, Keiran, 11 ani, James, 10 ani, Emma, 8 ani şi  Chantelle, 6 ani – şi munceşte cu normă întreagă! Cel mai mare dintre copiii lui Carolin şi al lui David, Tim, are 17 ani şi locuieşte la rudele sale din Lincolnshire, dar păstrează legătura cu fraţii lui şi mama adoptivă.

Julie spune că i se pare normal ce a făcut, pentru că “am fost prietene din clasa a cincea, am fost domnişoara ei de onoare şi i-am botezat aproape toţi copiii. Caroline a cerut în testament ca eu să mă ocup de ei, iar eu îi iubesc ca pe proprii copii. Sunt lângă ei când au nevoie de o mamă, când au nevoie de dragoste şi de atenţie. Ştiu că şi Caroline ar fi făcut exact acelaşi lucru pentru mine.”

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
bobonete jpg
3dragusanu bassam png
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
balustrada otopeni1 jpeg
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg