Oana, cu nervii la pământ: «Pascule, nemernicule, o să-ţi închid gura! Hoţule, o să te sinucizi cu mine»

image
Oana (Foto: Facebook)

Oana Zăvoranu a cedat nervos şi i-a declarat război total lui Pepe.

Fosta soţie a lui Pepe l-a ameninţat cântăreţ vineri după-amiază, la Acces Direct. Oana Zăvoranu a promis că "îl va aranja pe viaţă" pe artist şi va demonstra întregii lumi că acesta a minţit cu tot ce a declarat despre ea.

"Pascule, nemernicule, o să-ţi închid gura. Cum poate să spună că i-am furat din casă. Nebunilor, Pepe şi Dancule(avocatul lui Pepe n.r), să vedem ce o să faceţi când o să vadă întreaga lume că ai minţit. Ce te faci când o să mergem la poligraf şi la bancă şi o să aduc hârtiile necesare. Aaveam datorii in luna decembrie. Nu o să vă mint niciodată! Dar cum să spună că i-am furat bani din casă?!!!

Potoleşte-te, Pepe, te rog din suflet! Cine ţi-a băgat toate astea în cap? Cine te-a învăţat să procedezi aşa? Fii un om decent. De ce mă provoci, de te legi de viaţa mea. Dacă tu ai fi sincer, îţi jur că nu mă mai leg niciodată de viaţa ta. Ţine minte că sunt diabolică şi fac mult rău dacă vreau. O să te duc la sapă de lemn", i-a transmis Oana lui Pepe prin emisiunea la Acces Direct.

"Tu te sinucizi cu mine, eu nu vreau să-şi fac rău. Eşti cel mai urât bărbat din lume! Niciun bărbat nu a făcut circul pe care l-ai făcut tu cu soţia ta", i-a mai transmis Oana lui Pepe.

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
Elon Musk la inaugurarea fabricii Tesla din Germania FOTO EPA-EFE
criptomonede- bitcoin-ethereum-litecoin-xrp-crypto.jpg
subway alba iulia
ludovic orban jpeg
iphone usb c
image png