Oana: «N-am mai făcut sex cu Pepe că nu-mi mai plăcea»

image
Oana a depus joi actele de divorţ după ce Pepe a anunţat că are de gând să pună punct mariajului

Divorţul dintre Oana şi Pepe e unul scandalos, iar cei doi foşti parteneri îşi aruncă săgeţi otrăvite. Solistul a atacat-o dur pe soţia lui şi chiar a somat-o să părăsească domiciliul conjugal, iar Zăvo l-a lovit acolo unde doare mai tare: a declarat public că l-a refuzat în pat.

S-au iubit pătimaş, iar acum sunt protagoniştii unui divorţ scandalos. Oana şi Pepe au dat cărţile pe faţă şi fiecare dintre ei scoate asul din mânecă, pentru a-l discredita pe celălalt.

Deşi, iniţial, au spus că vor o separare civilizată, solistul a fost cel care şi-a provocat soţia, iar Zăvo a luat foc în momentul în care Pepe i-a dat termen-limită pentru a pleca din apartamentul conjugal: „Ce soţ este cel care îşi dă soţia afară din casă? Este apartamentul nostru, am investit amândoi acolo. Eu şi Pepe nu am mai făcut sex de mult timp. Şi, ca să vedeţi că nu sufăr după divorţ, acum am chef de sex. Eu sunt o f... În ultima vreme nu am mai făcut sex cu Pepe pentru că nu mi-a mai plăcut de el", a spus Oana, joi noaptea, la „Un show păcătos" (Antena 1).

Deşi Oana şi-a atins scopul şi l-a rănit pe solist în propriul orgoliu, Pepe nu pare deloc surprins de afirmaţiile soţiei: „Nu m-a mirat ce a spus, că nu o mai atrag. N-am mai văzut-o de mult timp dezbrăcată. Eu ştiam deja. Poate şi-a tras-o cu altcineva. Eu oricum sper că mi-a fost fidelă", a declarat Pepe, la „Happy Hour" (Pro Tv).

În ultimele zile, Oana pare că s-a obişnuit cu ideea separării şi chiar este pregătită pentu o nouă viaţă şi, de ce nu, un nou iubit: „Cu divorţul este foarte foarte bine ce se întâmplă. Eu sunt pregătită pentru o nouă viaţă. Mă simt sexy, puternică, feminină, copilăroasă, sexoasă, senzuală, sexuală. Şi mă voi răsfăţa în toate felurile", a declarat Zăvo, pentru Click!

Zăvoranca va prezenta «X Factor» la Antena 1?

Divorţul de Pepe îi aduce Oanei şi multe avantaje. Vedeta şi-a dorit o pauză mediatică de aproape un an iar acum, că a revenit în atenţia publicului, a început să aibă şi oferte pentru a reveni pe micul ecran în calitate de prezentatoare.

Click! a aflat că Zăvo este în cărţi pentru a prezenta ediţia românească a cunoscutului show internaţional „X Factor", ce va debuta în octombrie, la Antena 1. Vedeta nu a negat zvonul, dar vrea să-şi ţină fanii în suspans: „Sunt mai multe emisiuni care-mi sunt oferite", ne-a declarat Oana. Ea a mai prezentat emisiunea "Corazon latino" la Acasă TV.

CITEŞTE ŞI:

Oana Zăvoranu: «Pepe a luat cu el toate actele»

Oana, plângând, către Pepe: «Eşti oribil, nu ştiu cum ai ajuns atât de urât şi de penibil »

Pepe: „Silicoane? Oana a slăbit şi a început să aibă «bretele»”

image
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
cub casă stela popescu png
colaj coolio png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Volodimir Zelenski la Izium FOTO Profimedia
Copil cu mască de oxigen pe față - boala respiratorie FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub regina elisabeta doliu (1) png
acoperamantul maicii domnului foto stefan cojocariu jpeg
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg
icoana maicii domnului din manastirea sfantul teodor 9 jpg
testare COVID