Oprescu promite încă 150 de troleibuze noi, până în 2012

Potrivit expunerii de motive a adoptării proiectului de hotărâre, RATB trebuia să cumpere cele 150 de troleibuze în perioada 2008-2010, aşa cum prevedea o hotărâre a Consiliului General de la jumătatea lunii iulie 2007, însă fondurile nu au putut fi alocate, având în vedere posibilităţile financiare limitate ale municipalităţii.

Astfel, este necesară schimbarea perioadei de achiziţie, aceasta urmând să fie între 2010-2012, iar licitaţia pentru achiziţionarea troleibuzelor urmând să fie făcută anul viitor.

Totodată, în proiectul de hotărâre se arată că preluarea troleibuzelor noi se va face în paralel cu retragerea din parcul auto al RATB a troleibuzelor model Astra Ikarus 415T.

Tot în expunerea de motive pentru aprobarea hotărârii se arată că pentru fabricarea unui troleibuz durata este foarte mare, de aici rezultând necesitatea achiziţiei a 150 de troleibuze.

Cele 150 de troleibuze vor avea podea "coborâtă total" şi vor fi dotate cu aer condiţionat şi cu rampă mecanică pentru accesul cărucioarelor persoanelor cu dizabilităţi şi a cărucioarelor de copii.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub botez reghecampf caciuc png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg